Premium partner

Hotel Diplomat, Zagreb

Savršeno mjesto za odmor, istraživanje grada Zagreba i vrhunsku hranu

Uživajte u elegantno uređenom Hotelu Diplomat, koji se nalazi na lokaciji savršenoj za odmor, ali i istraživanje grada Zagreba zahvaljujući dobroj prometnoj povezanosti i blizini svih važnijih gradskih odredišta. Uživajte također u legendarnom Big Mamma pubu – restoranu u kojem ćete shvatiti da su izvrsna hrana i dobar odmor dvije stvari koje se savršeno nadopunjuju te jedna drugu čine još boljim iskustvom!
Horvatova ulica 35B, 10000 Zagreb
01 6138 500
Više o ponudi

Hotel Diplomat vrhunski je hotel s četiri zvjezdice smješten na mirnoj lokaciji izvan gradske vreve koja je, međutim, izvrsno povezana sa svim važnijim gradskim točkama. Od hotela je tako lako doći do Međunarodne zračne luke Zagreb, a nedaleko je i Arena Zagreb – jedan od najmodernijih trgovačko-zabavnih centara u regiji – kao i Avenue Mall, Muzej suvremene umjetnosti i još mnogo lokacija s bogatom turističkom i kulturnom ponudom.

Hotel Diplomat uređen je u modernom, elegantnom i funkcionalnom stilu. Hotel raspolaže s 34 sobe, koje su opremljene najkvalitetnijim prirodnim materijalima kako bi vaš odmor i osvježenje bili savršeni. Naglasak je na udobnosti i ugodnoj atmosferi, koji su postignuti posebno dizajniranim detaljima te savršeno pogođenom kombinacijom suvremenog i stilskog namještaja.

U sklopu Hotela Diplomat nalazi se i vrhunski restoran – Big Mamma pub, mjesto s tradicijom u novom ruhu u kojem možete uživati u vrhunskoj hrani. Oduševit će vas i bogata ponuda izvrsnih piva te dobra glazba i zabavne večeri. Osim à la carte menija, možete uživati i u jelima iz dnevne ponude. Bilo da samo želite popiti pivo s društvom ili kolegama, bilo da želite kušati izvrsnu hranu, u Big Mamma pubu naći ćete nešto za sebe.

Želite li se dobro odmoriti, istražiti Zagreb i uživati u vrhunskoj hrani, Hotel Diplomat pravo je mjesto za vas!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Turizam dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom i bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom, piće dobrodošlice i večeru za dvoje u Big Mamma pubu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenje u double twin sobi s doručkom, 1 x piće dobrodošlice i večeru u Big Mamma pubu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Bar-lokal
hotel
jacuzzi
klima
parking
wellness
wi-fi
1 x noćenje u double twin sobi s doručkom
Piće dobrodošlice i večera za dvoje u Big Mamma pubu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

2 x noćenje u double twin sobi s doručkom
1 x piće dobrodošlice i večera u Big Mamma pubu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se