Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA
Smart partner

Hotel Gallus, Zagreb

Elegantni hotel s vrhunskom ponudom u istočnom dijelu grada Zagreba

Hotel Gallus moderan je objekt smješten u Sesvetama, koji svojim gostima pruža svu udobnost i opremu suvremene hotelske ponude. Uživajte u profinjenim sobama, proučite ponudu naselja Sesvete i istražite grad Zagreb, a kada glad nadjača sve druge želje – zasladite svoje nepce u vrhunskom Restoranu Gallus!
Brestovečka cesta 2B, 10000 Zagreb
01 2027 147
Više o ponudi

Elegantni Hotel Gallus smješten je u istočnom dijelu Zagreba u naselju Sesvete, na samo 10 km vožnje od centra grada. Sesvete su naselje koje će svojom poviješću i ponudom privuči posjetitelje te ih uvjeriti kako su za svoj boravak u glavnom gradu Hrvatske odabrali pravo mjesto. Posjetite staru baroknu crkvu Svih Svetih ili Muzej Prigorja te naučite nešto više o ovom dijelu grada!

Hotel raspolaže modernim i elegantnim sobama, pažljivo dizajniranima kako bi vaš komfor i užitak bili potpuni. Sobe hotela Gallus savršene su za odmor i opuštanje, a opremljene su svim najmodernijim sadržajima nužnima za vaše zadovoljstvo, od LCD televizora do radnog stola. Gostima je na raspolaganju i Deluxe soba – elegantni apartman dizajniran po mjeri gosta.

Posjetitelji se također mogu opuštati na prostranoj terasi s ležaljkama i otvorenim jacuzzijem, a u sklopu hotela dostupan je i vrhunski Restoran Gallus. Uronite u svijet udobnosti i uživajte u boravku u hotelu Gallus!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom i bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Turizam dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom i 2 h korištenja spa zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2 x noćenje u double twin sobi s doručkom i bocu šampanjca u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 3 x noćenje s doručkom u Deluxe sobi s jacuzzijem i 1 x bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Bar-lokal
hotel
klima
parking
restoran
wi-fi
1 x noćenje u double twin sobi s doručkom
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje u double twin sobi s doručkom
Boca šampanjca u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

3 x noćenje s doručkom u Deluxe sobi s jacuzzijem
1 x boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se