Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar Restoran Hotel Lav, Vukovar
Smart partner

Restoran Hotel Lav, Vukovar

Tradicija, kvaliteta i gastronomski specijaliteti u restoranu Lav

Restoran u Hotelu Lav oduševit će vas bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta karakterističnih za podneblje te vinom i ambijentom koji će vaš ručak ili večeru učiniti izuzetno ugodnim iskustvom. Ponuda se temelji na tradicionalnoj kuhinji i gastronomskim specijalitetima s utjecajem raznih kulinarskih tradicija. Neki od najpoznatijih proizvoda i brandova ovoga podneblja su glasoviti slavonski kulen, slavonski čobanac, fiš paprikaš i slavonska šljivovica, kao i mnoga druga jela i pića.
Ul. Josipa Jurja Strossmayera 18, 32000, Vukovar, Hrvatska
+385 32 445 100
Više o ponudi

Hotel Lav u Vukovaru od samih je početaka svojega postojanja u 19. stoljeću poznat po vrhunskoj kuhinji i uzornom podrumarstvu. Moderni restoran kapaciteta 80 mjesta savršeno je mjesto za ugodne privatne i poslovne trenutke. Ponuda restorana Lav temelji se na tradicionalnoj kuhinji i gastronomskim specijalitetima karakterističnima za podneblje, s utjecajem raznih kulinarskih tradicija. Neki od najpoznatijih proizvoda i brandova ovoga podneblja su glasoviti slavonski kulen, slavonski čobanac, fiš paprikaš i slavonska šljivovica, kao i mnoga druga jela i pića. Restoran Lav raspolaže i bogatom vinskom listom kojom je predstavljena cijela Slavonija, kao i vina ostalih vinskih regija.

Osim vrhunskoga restorana, hotel raspolaže i ljetnom terasom na kojoj se pripremaju jela na otvorenom ognjištu (peka, roštilj) te kavanom s radovima priznatih akademskih slikara u kojoj ćete uživati u slavonskim kolačima i slasticama.

Hotel Lav također nudi i uslugu cateringa. Stoga, ako u Vukovaru tražite vrhunsku hranu, vino i uslugu, ne morate tražiti dalje – Hotel Lav je destinacija koju je teško nadmašiti.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice / aperitiv i meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Najbolji užitci dobivate piće dobrodošlice / aperitiv i meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa, čašu vina i 0,5 l mineralne vode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 5 sljedova po izboru chefa, čašu vina i 0,5 l mineralne vode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Neprocjenjivi doživljaj dobivate meni u 5 sljedova po izboru chefa, čašu vina i 0,5 l mineralne vode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
parking
restoran
roštilj
terasa
vinski podrum
Piće dobrodošlice / aperitiv
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Piće dobrodošlice / aperitiv
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Čaša vina i 0,5 l mineralne vode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

64,99

Meni u 5 sljedova po izboru chefa
Čaša vina i 0,5 l mineralne vode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Meni u 5 sljedova po izboru chefa
Čaša vina i 0,5 l mineralne vode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se