Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Smart partner

Restoran Hotel Lav, Vukovar

Tradicija, kvaliteta i gastronomski specijaliteti u restoranu Lav

Restoran u Hotelu Lav oduševit će vas bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta karakterističnih za podneblje te vinom i ambijentom koji će vaš ručak ili večeru učiniti izuzetno ugodnim iskustvom. Ponuda se temelji na tradicionalnoj kuhinji i gastronomskim specijalitetima s utjecajem raznih kulinarskih tradicija. Neki od najpoznatijih proizvoda i brandova ovoga podneblja su glasoviti slavonski kulen, slavonski čobanac, fiš paprikaš i slavonska šljivovica, kao i mnoga druga jela i pića.
Ul. Josipa Jurja Strossmayera 18, 32000, Vukovar, Croatia
032 445 100
Više o ponudi

Hotel Lav u Vukovaru od samih je početaka svojega postojanja u 19. stoljeću poznat po vrhunskoj kuhinji i uzornom podrumarstvu. Moderni restoran kapaciteta 80 mjesta savršeno je mjesto za ugodne privatne i poslovne trenutke. Ponuda restorana Lav temelji se na tradicionalnoj kuhinji i gastronomskim specijalitetima karakterističnima za podneblje, s utjecajem raznih kulinarskih tradicija. Neki od najpoznatijih proizvoda i brandova ovoga podneblja su glasoviti slavonski kulen, slavonski čobanac, fiš paprikaš i slavonska šljivovica, kao i mnoga druga jela i pića. Restoran Lav raspolaže i bogatom vinskom listom kojom je predstavljena cijela Slavonija, kao i vina ostalih vinskih regija.

Osim vrhunskoga restorana, hotel raspolaže i ljetnom terasom na kojoj se pripremaju jela na otvorenom ognjištu (peka, roštilj) te kavanom s radovima priznatih akademskih slikara u kojoj ćete uživati u slavonskim kolačima i slasticama.

Hotel Lav također nudi i uslugu cateringa. Stoga, ako u Vukovaru tražite vrhunsku hranu, vino i uslugu, ne morate tražiti dalje – Hotel Lav je destinacija koju je teško nadmašiti.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate piće dobrodošlice / aperitiv i meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa, čašu vina i 0,5 l mineralne vode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 5 sljedova po izboru chefa, čašu vina i 0,5 l mineralne vode. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
klima
parking
restoran
roštilj
terasa
vinski podrum
Piće dobrodošlice / aperitiv
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Čaša vina i 0,5 l mineralne vode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Meni u 5 sljedova po izboru chefa
Čaša vina i 0,5 l mineralne vode
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se