Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Planinka

Doživite luksuz netaknute prirode u zagrljaju alpske klime

Hotel Planinka izuzetno je odredište kojeg odlikuju toplo gostoprimstvo, njegovana tradicija, zeleni okoliš i izvrstan izbor kulinarskih delicija. Ova posebna lokacija, Ljubno ob Savinji, zaradila je nagradu Slovenia Green za destinaciju na kojoj možete provesti nezaboravan odmor. Otkrijte Hotel Planinka s jedinstveno uređenim sobama, dizajniranim da upotpune vaš odmor. Restoran koji poslužuje vrhunsku tradicionalnu kuhinju uz vinsku pratnju, pružit će vam nezaboravno kulinarsko iskustvo.
Plac 7 3333 Ljubno, Slovenija
+386 031 327 597
Više o ponudi

Dobrodošli u Gornju Savinjsku dolinu, zemlju raznolikih iskustava. Šarena slika prirode, zelenih i nadahnjujućih kutova alpskog svijeta, aktivna avanturistička lutanja, zdrava i opuštajuća energija i kulturni ritam koji spaja moderno i prijašnje vrijeme.

Otkrijte Hotel Planinka 4 ****, doživite luksuz netaknute prirode u zagrljaju alpske klime u srcu Ljubnog ob Savinji s jedinstveno uređenim sobama i ambijentom dizajniranim da upotpuni vašu dušu.

Jednostavno savršenstvo
Posebnost hotela Planinka je njegova elegantna atmosfera koja je u kombinaciji s vrhunskom hotelskom udobnošću, jednostavnošću, ali i stilskom opremom i individualnom uslugom gosta. Njegovih četrnaest izuzetnih soba bile su opremljene s velikim oprezom do zadnjeg detalja.

Tradicionalna jela s elementima vrhunske kuhinje
Restoran hotela Planinka jedan je od najboljih restorana u Sloveniji. Možete birati između tri sale koje su elegantno namještene i mogu primiti do 70 ljudi. Chef Zdravko Robič i njegov tim oduševljavaju svoje goste domaćim jelima s međunarodnim dodirom. Sommelier Igor Dorner Radosavljević brine se za širok izbor slovenskih i stranih vina i prikladno ih preporučuje uz jela.

Bezvremenska elegancija hotelskih soba
Oni koji zakorače kroz veličanstven ulaz hotela Planinka dobivaju najavu bezvremenske elegancije hotelskih soba. Tople boje, lokalni drveni namještaj i nježno gostoprimstvo daju vam poseban dodir netaknute prirode u zagrljaju alpske klime.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje + poklon dobordošlice u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate jedno noćenje + poklon dobrodošlice u sobi + meni u 3 slijeda (juha, glavno jelo, desert) + degustaciju vina. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dvije noći s doručkom + bocu šampanjca + poklon dobordošlice u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 1 dan unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili mailom.
hotel
prenoćište
skupine
vinska karta
Noćenje s doručkom
Poklon dobrodošlice u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

599.00Kn

Noćenje s doručkom
Meni u 3 slijeda (juha, glavno jelo, desert)
Degustacija vina
Poklon dobrodošlice u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

989.00Kn

Dvije noći s doručkom i večerom
Butelja šampanjca
Poklon dobrodošlice u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 1 dan unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se