Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel Radin, lječilište Radenci

Sauna i kupanje u Termama Radenci

Hotel Radin središnji je hotel lječilišta Radenci. U krajoliku žitarica i vinorodnim brdima čekaju vas bogati izvori mineralne vode. Tu se kombiniraju zdravstveni turizam i aktivni odmor. Posebnost hotelskog wellnessa je Ayurveda centar, gdje se rade ayurvedske masaže, također imamo kozmetički centar i veliki broj vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom mineralnom vodom i izvorima. Na raspolaganju su Vam mineralna kupelj boga Co2 i šest vrsta sauna.
Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci, Slovenija
02 520 27 22, 080 50 00
Više o ponudi

Hotel Radin (****) s 291 soba središnji je hotel lječilišta Radenci. Izravno je povezan sa toplicama, tako da u nekoliko trenutaka možete biti van sobe u bazenu. Spa turizam i aktivni odmor idu ruku pod ruku u hotelu Radin koji također privlači brojne goste raznih kongresa. Bazenski kompleks u lječilištu Radenci ima zatvoreni bazen s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termalnom vodom, zatvoreni bazen s vrućim izvorima i mnoge druge vodene atrakcije.

Sobe su klimatizirane, uključuju satelitsku TV, minibar, sef i vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Hotelski restorani nude regionalna i internacionalna jela. Pripremaju vam i dijetalna i vegetarijanska jela po principima Ayurvede, a u blizini možete kušati mineralnu vodu bogatu s Co2 iz Radenaca. Pomurski kraj bogat je vinogradima i malim selima, nudeći brojne mogućnosti za sport. Možete posjetiti pčelarski muzej ili isprobati jedinstvena pjenušava vina u vinariji u Gornjoj Radgoni.

U našoj ponudi dobivate jedno noćenje s doručkom ili dvije noći s doručkom u ekonomskoj sobi. Osim toga, dobivate pristup svijetu sauna, gdje možete birati između šest različitih vrsta sauna, jutarnju rekreaciju u bazenu, piće s prirodnom mineralnom vodom i animacijski program.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni vikend dobivate smještaj s polupansionom u ekonomskoj dvokrevetnoj sobi (buffet doručak i buffet večera) + neograničeno kupanje u toplicama + 1x ulaz u svijet saune (do 15:00) + jutarnju gimnastika i vodeni aerobik + upotreba ogrtača. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dvije noći u ekonomskoj sobi s buffet doručkom + 1x dnevni ulazak u svijet sauna (do 15:00) + kura konzumiranja ljekovite mineralne vode bogate s Co2 iz Radenaca + animacijski program. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite kupaći kostim prilikom posjeta toplicama
  • Izbjegavajte tešku hranu 2 sata prije ulaska u saunu kako Vam krvotok nebi bio opterećen probavom hrane.
  • Prije ulaska u saunu, obavezno se okupajte kako bist povećali doživljaj.
  • Turistička pristojba i kotizacija plaćaju se na recepciji hotela.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
animacija
hotel
klima
masaža
prenoćište
sauna
wellness
wi-fi
Smještaj s polupansionom u ekonomskoj dvokrevetnoj sobi (buffet doručak i buffet večera)
Neograničeno kupanje u toplicama + 1x ulaz u svijet saune (do 15:00)
Jutarnja gimnastika i vodena aerobika, upotreba ogrtača
Turistička pristojba i kotizacija plaćaju se na recepciji hotela
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 2 dana prije

989.00Kn

Dvije noći u ekonomskoj sobi s buffet doručkom
1x dnevni ulazak u svijet sauna (do 15:00)
Kura konzumiranja mineralne vode bogate s Co2
Animacijski program
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 2 dana prije

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se