Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Smart partner

Hotel Residence, Zagreb

Vrhunski hotelski smještaj, wellness i restoran na istoku grada

Boutique hotel Residence nudi vrhunski smještaj te bogatu i raznoliku ponudu na istočnome dijelu grada Zagreba. Hotel je odlično povezan s centrom grada, pa će gostima istraživanje Zagreba biti privlačnije nego ikad. Uživajte u wellness & spa centru i modernom restoranu Steak House El Bull te doživite nezaboravno iskustvo!
Avenija Dubrava 70, 10000 Zagreb
01 6441 777
Više o ponudi

Boutique hotel Residence s tri zvjezdice nalazi se u istočnome dijelu grada Zagreba i odlično je povezan s centrom grada. Položaj uz glavnu prometnicu i tramvajsku zonu omogućuje gostima da do centra stignu za 15-ak minuta.

Hotel Residence idealno je mjesto za smještaj i odmor turista, ali i za poslovnih gostiju jer raspolaže kvalitetnom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 16 sjedećih mjesta. Hotel je stoga izvrstan za poslovne sastanke, ali i privatna događanja.

Prostrane hotelske sobe s modernim namještajem dizajnirane su za vaše zadovoljstvo i ugodu. Prostrane su, prozračne, uređene u toplim i prirodnim materijalima te opskrbljene vrhunskom opremom. Za sve one koji žele najviši luksuz na raspolaganju je moderni apartman na 4. katu s jacuzzi kadom i ostalom raskošnom opremom.

Osim hotelskoga smještaja moći ćete uživati u wellness & spa centru, kao i opuštati se u lounge baru. U sklopu hotela naći ćete i vrhunski restoran Steak House El Bull, u kojem ćete moći kušati jela iz velikog izbora međunarodnih specijaliteta i delicija od mesa, s naglaskom na različitim vrstama steakova. Na bogatom à la carte meniju naći ćete sve što bi istinski gurmani mogli poželjeti, uključujući bogatu vinsku kartu. Sva se jela pripremaju od pažljivo odabranih svježih namirnica.

Posjetite Hotel Residence i uživajte u vrhunskoj smještajnoj, wellness i gastro ponudi koja vas neće ostaviti ravnodušnima!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom i bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Turizam dobivate 1 x noćenje u double twin sobi s doručkom i 2 h korištenja spa zone. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 2 x noćenje u double twin sobi s doručkom i masažu leđa za dvoje (45 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 3 x noćenje s doručkom u apartmanu s jacuzzijem i 1 x bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Bar-lokal
hotel
klima
restoran
wellness
wi-fi
1 x noćenje u double twin sobi s doručkom
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2 x noćenje u double twin sobi s doručkom
Masaža leđa za dvoje 45 min
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

3 x noćenje s doručkom u apartmanu s jacuzzijem
1 x boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se