Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Smart partner

Istra Adventure, Barban

Quad-Buggy-Kayak-Jet Ski SAFARI

U koji god dio svijeta da zavirite, zasigurno ćete pronaći barem jedno mjesto s kojeg se pruža pogled koji se ne zaboravlja i koji vas ostavlja bez daha. U prekrasnoj Istri uz profesionalnu organizaciju QUAD-BUGGY-KAYAK-JET SKI SAFARI aranžmana doživite nezaboravnu MORSKU ili OFF ROAD avanturu, istražite netaknutu prirodu i otkrijte iznimnu ljepotu koju pruža istočna obala Istre. Više od 15.000 zadovoljnih gostiju pravi je dokaz kako je ovo mjesto idealno za posjet s obitelji, prijateljima, poslovnim partnerima...
Draguzeti 32, 52207 Barban
091 476 1111
Više o ponudi

Istra Adventure već se 12 godina uspješno bavi profesionalnom organizacijom TEAMBUILDING i INCENTIVE programa, momačkih i djevojačkih zabava, rođendana, obiteljskih okupljanja i raznih individualnih programa. Doživite nezaboravnu SAFARI avanturu uz naše stručno prateće osoblje, istražite netaknutu prirodu i otkrijte iznimnu ljepotu koju pruža istočna obala Istre.

Istra Adventure trenutno ima najveći vozni park vozilima takvog tipa u Hrvatskoj. Sva QUAD vozila za goste su pravi strojevi od 500 ccm i s pogonom 4×4, dok su BUGGY vozila najnovije zvijeri od 800 ccm, a pružaju poseban spoj adrenalina i sigurnosti svakom tko sjedne za upravljač, tako da je doživljaj vožnje takvih vozila neponovljiv. Doživite čari Istre uz Istra Adventure!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „Sport i zabava“ dobivate Quad Safari u trajanju od 1 sata
  • U paketu „Adrenalinski doživljaj“ dobivate Buggy Safari u trajanju od 1 sat ili Quad Safari u trajanju od 2 sata ili poludnevni Kayak Safari
  • U paketu „XXL Extreme “ dobivate Quad Safari u trajanju od 4 sata (1 vozilo, 2 osobe) ili Buggy Safari u trajanju od 3 sata (1 vozilo, 2 osobe) ili Jet Ski Safari u trajanju od 1 sata (1 vozilo, 2 osobe)

 

Korisni savjeti:
• Potrebna je prikladna sportska odjeća i obuća.
• Ponudu je potrebno rezervirati najkasnije 3 dana unaprijed.
• Termin možete rezervirati putem telefona ili e-mailom.

lijepa priroda
Quad Safari u trajanju od 1 sata
Zaštitna oprema, stručni vodič
Vrijedi za najviše 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00kn

Buggy Safari u trajanju od 1 sat ili Quad Safari u trajanju od 2 sata
Zaštitna oprema, stručni vodič
Vrijedi za najviše 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Poludnevni Kayak Safari
Lunch paket
Zaštitna oprema, stručni vodič
Vrijedi za najviše 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00kn

Quad Safari u trajanju od 4 sata (1 vozilo, 2 osobe) ili Buggy Safari u trajanju od 3 sata (1 vozilo, 2 osobe) ili Jet Ski Safari u trajanju od 1 sata (1 vozilo, 2 osobe)
Zaštitna oprema, stručni vodič
Vrijedi za 2 osobe na jednom vozilu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00kn

Pretplatite se