Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Water sport Gorski tok

Doživite avanturu s kajakom

Rafting na Kupi moguć je po visokom vodostaju, dok se po nižem koriste manji kajaci za 2 do 3 osobe. Iskusite “mali rafting”, kako ga nazivaju članovi društva Gorski tok, koji je bez ikakve zadrške usporediv s raftingom na većem vodostaju. Iskusni rafting vodiči uputit će vas u sve tajne i pitanja koja vas zanimaju. U svojem gornjem toku Kupa se probija kroz šumoviti kanjon, a na nekim se mjestima kanjon proširuje te se tamo nalazi predivan krajolik koji svakako morate vidjeti!
Kralja Tomislava 11, 51301 Brod na Kupi
01 4572 288
Više o ponudi

Po nižem vodostaju koristimo manje kanu ili kajak čamce u koje stanu 2 do 3 osobe i koji svojom formom omogućavaju prolaz na mjestima gdje ima dovoljno vode za pravi rafting doživljaj. Kajak je mali čamac koji se pokreće ljudskom snagom. Pokreće se posebnim veslom s dvjema lopaticama.

Kajakom su se koristili ainu, aleutski eskimski lovci u sub-arktičkim područjima Sjeveroistočne Azije, Sjeverne Amerike i Grenlanda. Nemate svoju opremu za kajak, nema veze, u Gorskom toku vam je na raspolaganju sva oprema koja će vam trebati, a nju čine veslo, kaciga, zaštitni plivajući prsluk, neoprensko odijelo (dugo ili kratko, ovisno o vremenskim prilikama), neoprenske čarape ili čizme, vodonepropusna jakna i dr.

Isto tako tu je i iskusni rafting vodič koji će vas uputiti u sve tajne raftinga i odgovoriti na svako vaše pitanje. Sve se to odvija na rijeci Kupi, čiji je izvor i ušće u Hrvatskoj, a dijelom svoga toka čini granicu sa Slovenijom. Područje uz rijeku Kupu naziva se Pokuplje. Rijeka Kupa izvire iz krškog jezerca tirkizno zelene boje u Nacionalnom parku Risnjak kod mjesta Razloge u Gorskom kotaru.

U svojem gornjem toku Kupa se probija kroz šumoviti kanjon. Na nekim se mjestima kanjon proširuje te se tamo nalaze plodne njive i polja. Pozivamo vas da dođete u Gorski tok i isprobate kajak na rijeci Kupi te uživate u divnom krajoliku i svježem zraku. Povedite svoju obitelj ili prijatelje na nezaboravnu avanturu u Gorski tok i iskusite istinsku avanturu!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate kanu safari. Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate kanu safari. Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate rafting. Ponuda vrijedi za 3 osobe.

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog adrenalinskog doživljaja.
  • Preporučujemo toplu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
lijepa priroda
panorama
rafting
romantično
skupine
Kanu safari
Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10.
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Kanu safari
Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Rafting
Ponuda vrijedi od 15.04. do 31.10.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se