Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava Terme Lendava

Kupanje u Termama Lendava

Opuštanje u bazenima s ljekovitom termomineralnom vodom

Terme Lendava savršeno su mjesto za opuštanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi kakve nema nigdje drugdje u Europi. Voda puna parafina poznata je po jedinstvenoj zelenoj boji koja blagotvorno djeluje na probleme mišićno-kretnog sustava. Termalna rivijera sastoji se od osam bazena s ljekovitom parafinskom vodom, koji se prostiru na 1849 m². Termalno kupalište nudi unutarnje i vanjske bazene s termomineralnom vodom, upotpunjene slapovima, vodenim masažama i brzom rijekom.
Tomšičeva ulica 2A 9220 Lendava
+3862 577 41 00
Više o ponudi

Terme Lendava nalaze se na rubu najistočnijeg slovenskog grada – Lendave. Naselje povezuje hotel, apartmansko naselje i kamp, ​​sam krajolik posebno je poznat po svojim vinorodnim brežuljcima i savršenoj lokaciji za opuštanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi, koji se ne može naći nigdje drugdje u Europi. Posebnost lendavske termalne vode je visok sadržaj parafina, što je čini jedinstvenom u Sloveniji. Poznata je po jedinstvenoj zelenoj boji koja blagotvorno djeluje na probleme mišićno-kretnog sustava i osiguravapotpunu relaksaciju. Osim hotelskih soba i bazena, terme nude i saunu, wellness, masaže i bazene s ljekovitom vodom.

Prirodni ljekoviti čimbenici vode već gotovo pola stoljeća ublažavaju tegobe kod kroničnih reumatskih bolesti, stanja nakon ozljeda i operacija lokomotornog sustava i perifernog živčanog sustava. Termomineralna parafinska voda pomaže i kod kožnih problema. Termalna rivijera sastoji se od osam bazenapostoje unutarnji i vanjski bazeni, a upotpunjuju ih slapovi, vodene masaže i brza rijeka. Najmlađi se mogu zabaviti u bazenu, au ljetnim mjesecima možete se osvježiti u otvorenom olimpijskom bazenu.

Čuvajte svoje tijelo i um! Odlučite se za posjet bazenima s ljekovitom termomineralnom vodom, opustite mišiće i duh u saunama, uživajte u mineralnim kupkama ili se počastite masažom. Za one željne rekreacije tu je i fitness centar koji je odličan izbor prije bilo kakvog opuštanja.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Sport i rekreacija” dobivate cjelodnevnu kartu za kupanje za cijelu obitelj. Ponuda vrijedi za max. 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
  • U poklon paketu “Sport i zabava” dobivate 2 x cjelodnevne karte za kupanje s ručkom ILI 2 x cjelodnevne karte za kupanje i jednokratni ulaz na saune. Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe.
  • U poklon paketu “Adrenalinski doživljaji” dobivate 2x cjelodnevnu kartu za kupanje i 1x ulazak u saune i 2x 20 min parcijalne klasične masaže ILI 2x 20 min parcijalna berberska masaža. Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe.

Dodatne upute:

  • Potrebna rezervacija 1 dan unaprijed putem telefona ili e-maila.
Cjelodnevna karta za kupanje za cijelu obitelj
Maks. 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina
Obavezna rezervacija 1 dan unaprijed telefonom ili e-mailom

29,99225,96Kn

2x cjelodnevna karta za kupanje + ručak
ILI 2x cjelodnevna karta za kupanje + 1x ulazak u saune
Obavezna rezervacija 1 dan unaprijed telefonom ili e-mailom

44,99338,98Kn

2x cjelodnevna karta za kupanje + 1x ulazak u saune
2x 20 min parcijalne klasične masaže ILI 2x 20 min parcijalne berberske masaže
Obavezna rezervacija 1 dan unaprijed telefonom ili e-mailom

89,99678,03Kn

Pretplatite se