Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.
Guests winner

Ladanj kod strica

Seoska idila usred prekrasnih brežuljaka Moslavine

Priuštite si idealan odmor u seoskom imanju i gurmanski užitak u restoranu Ladanj kod strica. Sobe su opremljene u rustikalnom stilu, idealnom za romantičare, ljubitelje prirode i starog namještaja. Ovaj se stil sve više prakticira. Kada nam je dosta gradske buke i sivila i kada se želimo vratiti majci prirodi, rustikalni je stil sve poželjniji. Tu se lako opustite i uživajte u bogatstvu tradicije i bogate naravi.
Sobočani 12, 10 312 Ivanić Grad
01 4572 288
Više o ponudi

Imanje je smješteno nedaleko od Zagreba usred prekrasnih brežuljaka Moslavine. Povijest imanja seže u daleku 1887. godinu. Izvorna građevina iz toga vremena nedavno je u cijelosti restaurirana. Kroz cijelo je stoljeće imanje prošlo različite faze. Na njemu su se nalazili različiti objekti – od kuće, štale, pa do cijelog obiteljskog gospodarstva. Danas vam predstavljamo ugostiteljski objekt koji je sagrađen s mnoštvom ljubavi, pažnje i, naravno, sredstava.

Objekt je prije nekoliko godina Sanja Paulić naslijedila od svoga oca Vinka Devića. Odlučila ga je u potpunosti preurediti kako bi gosti iz cijele Zagrebačke županije, a i šire, imali priliku degustiranja domaćih jela ili pak odmor od svakodnevice.

U našoj ponudi birajte između jednog i dvaju noćenja s doručkom i bogatom večerom, raznolikom ponudom domaćih autohtonih jela i pića, ekološki proizvedenih sirovina. Uživajte u netaknutoj prirodi, opustite se od svakodnevnog stresa i odmorite se u mirnoj atmosferi domaćeg kraja. Ponuda se sastoji od 4 dvokrevetne sobe opremljene kupaonicama i garderobom.

Rustikalni interijer koji crpi inspiraciju iz okoliša: sve nijanse smeđe boje, zelene i boje cvijeća u vrtu. Odmor u prirodi svakako će vam pomoći ako ste suočeni sa svakodnevnim stresom ili se pak želite odmoriti od svoje svakodnevice. Restoran krase podovi izrađeni od drvenih dasaka ili popločeni prirodnim pločicama (terakotom). Eksterijer osim mnoštva zelenila krasi i prekrasno umjetno jezero te pogled na beskrajne ravnice. Za one najmlađe dostupan je rekreacijski park.

Na imanju možete uživati u razgledavanju Crkve Blažene Djevice Marije, posjetu izvornoj knjižnici župe Kloštar Ivanića, rekreativnom jahanju s vodičem, razgledavanju imanja, šetnji po šumi, razgledavanju jezera, odmoru u prirodi, sezonskoj berbi šumskih plodova ili vožnji kočijom. Povremeno se održavaju i susreti folklornih i pjevačkih skupina te književne večeri.

hotel
klima
prenoćište
restoran
vinska karta
wi-fi
1x noćenje u sobi Ladanja kod strica
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

1x noćenje u sobi s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

599.00Kn

1x noćenje u sobi s doručkom
1x bogata večera
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

750.00Kn

2x noćenje u sobi s doručkom
Vrijedi za 2 osobe
Prethodna rezervacija 3 dana

989.00Kn

Pretplatite se