Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje Agroturizam Radešić, Buje
Premium partner

Agroturizam Radešić, Buje

Dobrodošli u istarsku oazu mira

Dobrodošli u Agroturizam obitelji Radešić, oazu mira i tišine u srcu Istre, isprepleten vinskim cestama, putovima maslina i biciklističkim stazama. U idiličnom okruženju uživat ćete u rustikalnom ugođaju smještaja koji daje posebnu čar vašem odmoru, a zalaske sunca moći ćete upijati iz bazena okruženi prirodom. Priuštite si ovaj čaroban odmor s obitelji ili prijateljima i napunite baterije u opuštajućem okruženju.
Punta 80c, Krasica, 52460 Buje, Hrvatska
+385 98 420 984
Više o ponudi

Agroturizam Radešić nalazi se u Hrvatskoj, u Istri, 15 kilometara od slikovitog Grožnjana. Ovo turističko-seosko gospodarstvo vam pruža sve – smještaj, prirodu nadohvat ruke, vrhunsku uslugu i izvorne delicije. Svoj sanjivi odmor možete provesti u njihovim tradicionalno uređenim rustikalnim apartmanima koji se stapaju s ugođajem cijeloga kompleksa. Nakon svih dnevnih aktivnosti koje Istra nudi Agroturizam Radešić pruža vam mogućnost opuštanja u vanjskom bazenu okruženom prirodom i čarobnim zalascima sunca. Uz topao osmijeh vaš će odmor proći u trenu!

U ponudi našeg poklon-paketa naći ćete noćenje s doručkom u apartmanu i komplementarnu bocu vina. U sklopu Agroturizma Radešić pronaći ćete restoran domaće kvalitete u kojem možete probati istarske specijalitete poput domaće tjestenine, pršuta i domaćeg vina. Prepustite se uživanju uz poglede i okuse!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u 70 m² apartmanu i komplementarnu bocu vina u apartmanu. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.

 

apartmani
kućni ljubimci
lijepa priroda
parking
planinarenje
prenoćište
restoran
romantično
1x noćenje s doručkom u 70 m² apartmanu
Boca vina u apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1x noćenje s doručkom u 70 m² apartmanu
Boca vina u apartmanu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se