Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož Hotel Vile Park, Portorož
Premium partner

Hotel Vile Park, Portorož

Odmor na moru po vašem ukusu

Hotel Vile Park dio je hotelskog naselja St. Bernardin koje se nalazi između Pirana i Portoroža. Na raspolaganju vam je nekoliko restorana, vodeni park Laguna Bernardin te plaže s vanjskim bazenima. Vile ovoga kompleksa povezane su ulicom u kojoj se nalazi mnoštvo barova i trgovina, a uz vas su u hotel dobrodošli i vaši kućni ljubimci. Za gastronomski užitak poslužit će vam u restoranu Taverna Mediteran talijanska jela, a u restoranu Barka, na terasi, jela od morskih plodova.
Obala 2, 6320 Portorož , Slovenija
+38656 952000
Više o ponudi

Hotel Vile Park (****) dio je prekrasnog hotelskog naselja St. Bernardin te se nalazi između Pirana i Portoroža. Hotel vam nudi privatnu plažu, vanjski bazen i pristup unutarnjim bazenima hotela Histrion. U sklopu hotelskog naselja St. Bernardin nalazi se 5 vila s 216 soba. Sobe hotela Vile Park izgrađene su oko ruševina zvonika Crkve Sv. Bernardina, što daje poseban povijesni prizvuk. U sklopu hotela nalaze se dječja igrališta i miniklub za djecu te besplatno parkiralište, a u hotel su uz vas dobrodošli i vaši kućni ljubimci. Hotelski specijaliteti uključuju doručak i večeru u hotelu Histrion, gdje ćete imati izravan pristup parku Marine Laguna Bernardin, Wellness Laguni i Casinu Bernardin.

U ponudi našeg poklon-paketa možete pronaći noćenje s doručkom i komplementarnom bocom vina ili šampanjca. Osim naše ponude u hotelskom kompleksu Sv. Bernardin možete pronaći najveći kompleks vanjskih bazena s grijanom morskom vodom na slovenskoj obali.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom + bocu vina ili šampanjca (0, 5 l). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u srpnju i kolovozu.
  • Ako se želite kupati, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
hotelski restoran
klima
kućni ljubimci
parking
plaža
plivanje
prenoćište
vanjski bazen
wi-fi
1x noćenje s doručkom + 0,5 l vina ili šampanjca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

1x noćenje s doručkom + 0,5 l vina ili šampanjca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se