Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Hotel pod Roglo

Izvrsna lokacija za aktivni odmor ili opuštanje

Hotel Pod Roglo, čiji je ponos proizvodnja Kovaškoga piva, poznat je i po dobroj domaćoj hrani i slanim desertima. Pozvani ste kušati poznati pohorski želodec te ostala dobra jela s farmi po starim receptima, a ravnodušni neće ostati ni najzahtjevniji gurmani. Nakon cjelodnevnog skijanja i drugih aktivnosti, jedno od najboljih mjesta za opuštanje može vam biti finska sauna ili pivska kupelj za one koji uvijek žele probati nešto novo. Uživajte u mnoštvu opcija!
Cesta na Roglo, 3214 Zreče, Slovenija
0038637 576 800
Više o ponudi

Hotel Pod Roglo u zagrljaju Pohorja sagrađen je 2002. godine i tipično je uređeni smještaj za područje u kojem se nalazi. Predstavlja idealnu destinaciju za prave gurmane zbog obilja delicija po tradicionalnim receptima, ali i proizvodnje Kovaškog piva kojim se ponose. Uz uživanje u gurmanskom dijelu turizma ljudi željni aktivnog odmora ovdje mogu doći skijati na obližnje skijalište Rogla. Nakon cjelodnevnog skijanja, ili bilo koje druge aktivnosti, potpuno ćete se moći opustiti uživajući u finskoj sauni hotela.

U ponudi poklon-paketa možete naći jedno noćenje ili njih dva s doručkom u standard ili deluxe sobi s jacuzzijem uz neograničeno korištenje saune. Uživajte u raznim aktivnostima, a onda se opustite na pravi način!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s doručkom u standard sobi uz neograničeno korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom u standard sobi uz neograničeno korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u deluxe sobi s jacuzzijem uz neograničeno korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u deluxe sobi s jacuzzijem uz neograničeno korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune izbjegavajte obilne obroke.
  • Prije korištenja saune obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
  • Ako planirate sportske aktivnosti, ne zaboravite prigodnu sportsku odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili na hotelskoj web-stranici.
hotel
hotelski restoran
jacuzzi
panorama
parking
planinarenje
prenoćište
restoran
sauna
skijanje
vinska karta
wellness
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u deluxe sobi s jacuzzijem
2 sata saune
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

2 x noćenje s doručkom u standard sobi
ILI noćenje i doručak u Deluxe sobi
2 sata saune
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se