Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Hotel Park Plaza Histria, Pula

Kraljevski odmor na rtu istarskog poluotoka

Hotel Park Plaza Histria, smješten na prekrasnoj južnoj obali istarskog poluotoka, nudi fantastičan pogled na pučinu Jadranskoga mora. Blizu povijesnog centra Pule, a opet dovoljno izvan grada kako biste se odmorili, ovaj hotel nudi najbolje od svih turističkih doživljaja. Restorani, wellness-centar, saune, fitness te bazeni s morskom vodom omogućit će vam kraljevski odmor u ovom simbolu Pule. Hotel je zbog brojnih barova i restorana odličan izbor za goste koje zanima dinamičan noćni život Pule.
Više o ponudi

Hotel Park Plaza Histria zahvaljujući savršenom položaju predstavlja simbol turističke ponude grada Pule. Gosti hotela mogu uživati u razgledavanju rimskih ostataka u Puli među kojima je i jedna od najbolje sačuvanih rimskih arena u Europi – Amfiteatar u Puli.

Hotel vam nudi vrhunske sadržaje uključujući nekoliko restorana, dva bazena s morskom vodom, kongresni centar te wellness-centar s posebnim dijelovima za fitness i saune. Svojim udobnim i modernim sobama stvara ambijent stvoren za one koji vole aktivan odmor – obilazeći turističke znamenitosti. Hotel Park Plaza Histria već je 40 godina odličan izbor za goste koje zanima dinamičan noćni život Pule, popularan među turistima.

U ponudi našeg poklon-paketa možete naći noćenje  u superior sobi s polupansionom za dvije osobe. Dobivate i 15% popusta na usluge u objektu Comfort Zone Spa. Odlučite se na uzbudljiv odmor u biseru Pule!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje u superior sobi s polupansionom i 15% popusta na usluge u objektu Comfort Zone Spa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi od 18. 6. do 18. 9.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed radnim danom od 8 do 16 sati.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
panorama
parking
plivanje
prenoćište
romantično
sauna
terasa
wi-fi
1 x noćenje u superior sobi s polupansionom
Korištenje bazena i sauna uz rezervaciju
15% popusta na spa usluge
Ne vrijedi od 18. 6. do 18. 9.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989,00Kn131,26

Pretplatite se