Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Smart partner

Hotel Spa Golfer, Sveti Martin na Muri

Hotel i termalni park u srcu zelenog Međimurja

Smješten u srcu Međimurja, nadomak brežuljaka i netaknute prirode, moderno opremljeni Hotel Spa Golfer pruža savršen omjer opuštanja i aktivnog odmora tijekom cijele godine. Opuštanje u wellness-centru, zelena golfska igrališta, stolni tenis te pogled na zelenilo vinograda samo su neki od isječaka jedinstvenog doživljaja koji ovaj hotel pruža. Hotel Spa Golfer idealna je polazišna točka za obilazak termalnih toplica i uživanje u blagodatima termalne vode koja vraća ravnotežu tijela i duha.
Grkaveščak ul. 26, 40 313 Grkaveščak
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Spa Golfer nalazi se u malom mjestu Sveti Martin na Muri te je dio lanca LifeClass Terme Sveti Martin. Iako nudi više od 150 smještajnih jedinica s pogledom na park i dio wellnessa, zeleno okruženje Međimurja čini ga idealnom destinacijom za uživanje u wellness-centru. Nudi masaže, saune, bazene, programe za detoksikaciju, centar za ljepotu i još mnogo toga.

Unutrašnji interijer hotela poziva na opuštanje i odmor, a za okusni užitak pobrinut će se čak 15 restorana unutar odmarališta. Vodeni park istovremeno nudi istinsku zabavu u vodi na 2600 m² površine, a zatvoreni kompleks The Temple of Life pružit će vam nezaboravno duhovno iskustvo jer je dizajniran i inspiriran elementima antropozofije. Upustite se u čari termalne vode za koju je analizom utvrđeno kako je jedna od najzdravijih u Europi.

U ponudi našeg poklon-paketa možete pronaći noćenje u executive sobi s doručkom i večerom koja uključuje tradicionalne specijalitete te 20% popusta na spa-tretmane i kupanje u The Temple of Life ili Aquaparku. Opustite se u srcu Međimurja uz blagodati termalne vode.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje u executive sobi s doručkom i večerom koja uključuje tradicionalne specijalitete. Dobivate i 20% popusta na spa-tretmane i kupanje u The Temple of Life ili Aquaparku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ako želite koristiti bazen, ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Ako se želite baviti sportskim aktivnostima, ne zaboravite ponijeti prikladnu sportsku odjeću i obuću.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
apartmani
biciklistička-staza
fitness
golf
hotel
lijepa priroda
masaža
panorama
parking
plivanje
stolni tenis
wellness
1 x noćenje u executive sobi s doručkom i večerom s tradicionalnim specijalitetima
20% popusta na spa-tretmane
Kupanje u The Temple of Life ili Aquaparku
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se