Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Premium partner

Hotel Puntijar, Zagreb

Prepustite se muzejskom ambijentu u elitnom okruženju

Priuštite si odmor u luksuzno uređenom hotelu Puntijar, smještenom u mirnom kvartu udaljenom 7 minuta od centra Zagreba. Pažljivo odabran i restauriran antikni namještaj čini interijer svake sobe originalnim. Odražava različite povijesne epohe poput renesanse, baroka i rokokoa, dajući svakoj sobi vlastiti šarm i bezvremensku notu. Svaka soba osim jedinstvenog uređenja ima i jedinstveno ime prema članovima obitelji te hrvatskim kneževima i kraljevima, čuvajući tako uspomenu na njih.
Gračanska cesta 65, 10 000 Zagreb, Hrvatska
+358 1 6457900
Više o ponudi

Hotel Puntijar novi je vrhunski boutique hotel-muzej s četiri zvjezdice. Smješten je u Gračanima, elitnom okrugu Zagreba, u neposrednoj blizini centra grada. Temeljna je ideja za očuvati i prenositi zagrebačku tradiciju na svoje goste, ali i buduće naraštaje. Hotel Puntijar, namijenjen ljubiteljima bezvremenskog ambijenta, nudi 17 dvokrevetnih soba, 13 jednokrevetnih te 1 junior suite i 1 kraljevski apartman kojima je zajednička vrhunska kategorija i nebesko opuštanje. Svaka je soba opremljena king size krevetom, radnim stolom, LED TV-om, zasebnim klimatskim uređajem, besplatnim bežičnim internetom, telefonom, minibarom i sušilom za kosu. Zidove hotela krasi više od 700 slika, fotografija i izvornih članaka koji će vas odvesti na putovanje poviješću Zagreba, a u hotelu se i za one koji žele znati više nalazi knjižnica s više od 500 različitih umjetničkih djela kako biste se potpuno predali čarobnom svijetu književnosti.

U ponudi naših poklon-paketa možete naći noćenje u superior sobi s komplementarnom bocom vina i noćenje u kraljevskom apartmanu s doručkom i večerom. Zaplovite povijesnim avanturama Zagreba uz maksimalnu udobnost i ljubazno osoblje!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje u superior sobi s bocom vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje u kraljevskom apartmanu s doručkom i večerom. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjeta, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
lijepa priroda
parking
prenoćište
romantično
vinska karta
wi-fi
1 x noćenje u superior dvokrevetnoj sobi s doručkom
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija 4 dana unaprijed

144,99

1 x noćenje u junior suite apartmanu s doručkom
1 x večera za dvoje
Vrijedi za 2 osobe,rezervacija 4 dana unaprijed

239,99

Pretplatite se