Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Cocktail Bar Cruise, Beograd

Najbolja zabava na splavi u Beogradu

Posjetite Cocktail Bar Cruise i doživite nezaboravno iskustvo u baru na savskoj splavi. U ponudi je cijeli niz različitih jela i egzotičnih koktela. Jelovnik uključuje sve vrste jela, rižota, tjestenina, riba, salata s hobotnicom i specijaliteta kao što je čili odrezak. U večernjim satima možete iskusiti pravu beogradsku zabavu i uživati u najboljim koktelima u Beogradu. Uz zvuk funky glazbe i dobrih DJ-eva zaplešite, opustite se i uživajte u ludoj noći u koktel baru Cruise!
Savski kej BB, 11077 Novi Beograd, Srbija
01 4572 288
Više o ponudi

Cocktail Bar & Restaurant Cruise drvena je kuća neobičnog oblika usidrena na novobeogradskoj strani Savskog keja. Mnoštvo ljudi različitih generacija zalazi u ovaj bar, za što su najviše zaslužni energija i ambijent bara. Bar predstavlja spoj opuštenosti, romantike i boemskog načina života. Ovdje vam nude širok izbor ribe i mesa, a također se nudi i kuhinja za one koji žele zdravu ishranu ili imaju neku vrstu alergije. Barmeni svojom vještinom pripremanja koktela mame poglede te pune čaše raznobojnim napitcima i pred vašim očima poslužuju mješavine romantičnih koktela. Zvuci glazbe dolaze iz različitih i dalekih krajeva svijeta, kao i zaposlenici koji su putujući svijetom donijeli znanja, iskustva i vještine, toplinu, osmijeh i dušu dalekih krajeva. U koktel baru & restoranu Cruise uvijek ste dobrodošli ako želite iskusiti pozitivne vibracije te probati koktele i hranu iz raznih krajeva svijeta.

U našoj ponudi možete birati između večere od 3 ili 5 sljedova uz aperitiv, a nakon ukusne večere, pored naše ponude, čeka vas dobra zabava uz prigušena svjetla i široku paletu kućnih koktela.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate večeru u 3 slijeda. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate večeru u 5 sljedova + aperitiv. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
lijepa priroda
panorama
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Večera u 3 slijeda
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Večera u 5 slijedova + aperitiv
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se