Vrijeme isporuke je do 3 radna dana od dana slanja.

Wellness Tomislavov Dom

Vitalnost, ljepota i harmonija na prekrasnom Sljemenu

Blagotvorni tretmani koje Wellness Tomislavov Dom pruža svojim gostima prilagođeni su potrebama današnjega vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj s ciljem postizanja vitalnosti, ljepote i harmonije. Na raspolaganju vam je velik broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje te rješavanje stresa. Odaberite tajlandsku masažu, hot stone-masažu, Marma masažu glave ili neki drugi tretman. Što god odabrali, vaša će relaksacija biti potpuna.
Sljemenska cesta 23, 10 000 Zagreb, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

Blagotvorni tretmani koje Wellness Tomislavov Dom pruža svojim gostima prilagođeni su potrebama današnjega vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj s ciljem postizanja vitalnosti, ljepote i harmonije.

U hotelu Tomislavov dom gostima su na raspolaganju bazen, finska sauna, sprave za vježbanje i jacuzzi-kada, dok u Aparthotelu Snježna kraljica gosti mogu koristiti whirlpool, dvije finske saune te sprave za vježbanje.

Na raspolaganju vam je velik broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje te rješavanje stresa. Za svoju relaksaciju odaberite tajlandsku masažu, hot stone-masažu, Marma masažu glave ili nešto od raznih paketa usluga i tretmana.

U ponudi naših paketa prepustite se uživanju u tajlandskoj masaži u trajanju od 90 minuta. Ako ste željni još više relaksacije, iskoristite paket Masaža i wellness koji vam nudi čak 2 sata masaže uz Marma masažu glave.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate tajlandsku masažu (90 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
    U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate tajlandsku masažu (120 min) te Marma masažu glave (30 min.). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
jacuzzi
klima
masaža
sauna
unutarnji bazen
wellness
Tajlandska masaža (90 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Tajlandska masaža (120 min)
Marma masaža glave (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se