Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Wellness Tomislavov Dom

Vitalnost, ljepota i harmonija na prekrasnom Sljemenu

Blagotvorni tretmani, koje Wellness Tomislavov Dom pruža svojim gostima, prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj, u cilju postizanju vitalnosti, ljepote i harmonije. Na raspolaganju vam je veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje i rješavanje stresa. Odaberite tajlandsku masažu, hot stone masažu, marma masažu glave ili neki od mnogih drugih tretmana. Što god odabrali vaša relaksacija će biti potpuna.
Sljemenska cesta 23, 10000, Zagreb, Croatia
01/4560-400
Više o ponudi

Blagotvorni tretmani, koje Wellness Tomislavov Dom pruža svojim gostima, prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj, u cilju postizanju vitalnosti, ljepote i harmonije.

U hotelu Tomislavov dom gostima su na raspolaganju bazen, finska sauna,  sprave za vježbanje i jacuzzi kada, dok su u Aparthotelu Snježna kraljica gostima mogu koristiti whirlpool, dvije finske saune te sprave za vježbanje.

Na raspolaganju vam je veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje i rješavanje stresa. Za svoju relaksaciju odaberite tajlandsku masažu, hot stone masažu, marma masažu glave ili odaberite nešto od raznih paketa usluga i tretmana.

U ponudi naših paketa prepustite se uživanju u tajlandskoj masaži u trajanju od 90 minuta, a ukoliko šte željni još više relaksacije, iskoristite paket Masaža i wellness koji vam nudi čak 2 sata masaže uz marma masažu glave.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Njega u spa centru dobivate tajlandsku masažu (90 min.). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
    U poklon paketu “Masaža i wellness” dobivate tajlandsku masažu (120 min.) te Marma masažu glave (30 min.). Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
jacuzzi
klima
masaža
sauna
unutarnji bazen
wellness
Tajlandska masaža (90 min.)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Tajlandska masaža (120 min.)
Marma masaža glave (30 min.)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se