Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Olympia Life wellness

Opuštanje u oazi zdravlja i ljepote

Vaše tijelo zaslužuje najbolje. Priuštite mu to u Olympia Life wellness centru, koji vam nudi priliku za opuštanja i trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! Iskusno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećate ugodno, a najbolja kozmetika obnovit će vaše tijelo i vratiti mu potrebnu energiju. Isprobajte i specijalne Olympia masaže nakon kojih će se vaše tijelo i duh osjećati preporođeno.
Ljudevita Gaja 6 , 22211 Vodice
022/452-499
Više o ponudi

Olympia Life wellness nudi vam priliku za opuštanja i trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote, a spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela.

Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama – u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.

Vi zaslužujete najbolje stoga posjetite mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi.

Olympia Life wellness nudi vam vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučamo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jacuzziju.

U sklopu wellness centra nalazi se i klimatizirana teretana opremljena suvremenim fitness spravama te utezima i drugim rekvizitima za trening. Olympia Life wellness centar pruža vrhunski i pomno odabran wellness program koji daje mogućnost mira u bilo kojem trenutku.

Vaše tijelo zaslužuje najbolje. Priuštite mu to u Olympia Life wellness centru. Iskusno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećati ugodno i sigurno, a najbolja kozmetika obnovit će vaše tijelo i vratiti mu potrebnu energiju. Razna kvalitetna aromatična ulja koriste za specijalne Olympia masaže nakon čega će vaše tijelo i duh osjećati preporođeno.

 

Što dobivate u pokon paketu?

  • U poklon paketu “Njega u spa centru” dobivate mini tretman lica, oblikovanje obrva, korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Masaža i wellness” dobivate Destress masažu (35 min.), Spa relax zona (60 min.), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Oaza zdravlja i ljepote” dobivate Thalgo purity ritual za lice, piling tijela, masažu leđa toplim uljem (30 min.), korištenje Spa relax zone (60 min.), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu “Harmonija ljepote” dobivate dvije aromamasaže lica (40 min.), Olympia Life manikuru (60 min.), Olympia Life pedikuru (60. min), korištenje Spa relax zone (90. min), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
fitness
jacuzzi
klima
masaža
sauna
unutarnji bazen
Mini tretman lica
Oblikovanje obrva
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Destress masaža 35 min.
Spa relax zona 60 min.
Biljni čaj i sezonsko voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Thalgo purity ritual za lice
Piling tijela maslina i lavanda, masaža leđa toplim uljem 30 min.
Spa relax zona 60 min., biljni čaj i sezonsko voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

2x Aromamasaža lica 40 min.
1x Olympia Life manikura 60 min. i pedikura 60. min
Spa relax zona 90. min, biljni čaj i sezonsko voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se