Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.

Olympia Life Wellness

Opuštanje u oazi zdravlja i ljepote

Vaše tijelo zaslužuje najbolje. Priuštite mu to u Olympia Life Wellness Centru koji vam nudi priliku za opuštanje i trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Sve što trebate napraviti jest opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! Iskusno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećate ugodno, a najbolja kozmetika obnovit će vaše tijelo i vratiti mu potrebnu energiju. Isprobajte i specijalne Olympia masaže, nakon kojih će se vaše tijelo i duh osjećati preporođeno.
Ljudevita Gaja 6 , 22211 Vodice
01 45372 288
Više o ponudi

Olympia Life Wellness nudi vam priliku za opuštanja i trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Sve što trebate napraviti jest opustiti se u oazi zdravlja i ljepote, a spoj sporta, ljepote i zdravlja osigurat će vam ravnotežu duha i tijela.

Priuštite si jedinstveni užitak u Olympia Life Wellness Centru i odaberite program koji odgovara upravo vama. U širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.

Vi zaslužujete najbolje, stoga posjetite mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi.

Olympia Life Wellness nudi vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučujemo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jacuzziju.

U sklopu wellness-centra nalazi se i klimatizirana teretana opremljena suvremenim fitness-spravama te utezima i drugim rekvizitima za trening. Također, ovaj centar pruža vrhunski i pomno odabrani wellness-program koji daje mogućnost mira u bilo kojem trenutku.

Vaše tijelo zaslužuje najbolje. Priuštite mu to u Olympia Life Wellness Centru. Iskusno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećate ugodno i sigurno, a najbolja kozmetika obnovit će vaše tijelo i vratiti mu potrebnu energiju. U centru koriste razna kvalitetna aromatična ulja za specijalne Olympia masaže nakon kojih će se vaše tijelo i duh osjećati preporođeno.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate mini tretman lica, oblikovanje obrva, korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate destress-masažu (35 min), Spa Relax zonu (60 min), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Thalgo Purity ritual za lice, piling tijela, masažu leđa toplim uljem (30 min), korištenje Spa Relax zone (60 min), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate dvije aromamasaže lica (40 min), Olympia Life manikuru (60 min), Olympia Life pedikuru (60 min), korištenje Sa Relax zone (90 min), biljni čaj i sezonsko voće te korištenje zatvorenog bazena i fitnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Izbjegavajte jaču hranu 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
fitness
jacuzzi
klima
masaža
sauna
unutarnji bazen
Mini tretman lica; oblikovanje obrva
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Destress-masaža 35 min i Spa Relax zona 60 min
Biljni čaj i sezonsko voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Thalgo Purity ritual za lice
Piling tijela maslina i lavanda, masaža leđa toplim uljem 30 min
Spa Relax zona 60 min, biljni čaj i voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 1 osobu / Rezervacija 4 dana

599.00Kn

2 x Aroma-masaža lica 40 min
1 x Olympia Life manikura 60 min i pedikura 60 min
Spa Relax zona 90 min, biljni čaj i voće
Korištenje zatvorenog bazena i fitnessa
Vrijedi za 2 osobe / Rezervacija 4 dana

989.00Kn

Pretplatite se