Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B

Wellness centar Aquathermal, Zagreb

Savršeno mjesto za regeneraciju i opuštanje

Ako vam je potrebna pauza od svakodnevnog života i dobra mjera opuštanja, Wellness centar Aquathermal savršeno je mjesto za vas. Ovdje vam nude tretmane protiv starenja, antistresne tretmane i druge usluge koje će vam vratiti energiju. Ovdje također možete iskoristiti jedinstvenu priliku i odlučiti se za tretman regeneracije kisikom i ozonom, što vam omogućava potpunu detoksikaciju organizma. Opustite se u ugodnom ambijentu i prepustite rukama stručnjaka!
Samoborska cesta 78, 10 000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Wellness centar Aquathermal nalazi se u Zagrebu i u ugodnom vam ambijentu nudi različite masaže, pantermalnu komoru (liječenje kisikom, ozonom i aromaterapijom), detoksikaciju tijela i anticelulitne tretmane. Pantermalna komora prva je regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj. Postoji nekoliko tretmana u ponudi, a jedan je od njih tretman detoksikacije na 37 °C pomoću ionizirane pare. Nakon tretmana u pantermalnoj komori osjećat ćete se mlađe i energičnijima. Osim toga ovdje vam nude klasične i sportske masaže koje poboljšavaju cirkulaciju i rješavaju ciljane probleme.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći opuštajuću masažu leđa, lica i tjemena, 10% popusta na ESPA-proizvode te dnevnu kartu za korištenje spa-sadržaja (jacuzzi, bazen i saune) zbog kojih ćete potpuno uroniti u čaroliju opuštanja. Opustite se na luksuzan način!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate pedikuru i trajni lak uz piće. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate pantermalnu komoru (30 min) i klasičnu masažu (40 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate 2x pantermalnu komoru (30 min), klasičnu masažu tijela i dekoltea (60 min) te sportsku masažu (30 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu ili 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate wellness-paket: pantermalnu komoru (30 min), masažu tijela, vrata i dekoltea (30 min) te pjenušac i voće. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

Korisni savjeti:

  • Prije masaže posavjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Savjetujemo izbjegavanje obilnih obroka 2 sata prije masaže.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
klima
masaža
parking
romantično
sauna
wellness
wi-fi
Pedikura i trajni lak + piće
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Pantermalna komora (30 min)
Klasična masaža (40 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

2 x pantermalna komora (30 min)
Klasična masaža tijela i dekoltea (60 min)
Sportska masaža (30 min)
Vrijedi za 1 do 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Wellness-paket
Pantermalna komora (30 min)
Masaža tijela, lica i dekoltea (40 min)
Pjenušac i voće
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se