Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Wellness centar Aquathermal, Zagreb

Savršeno mjesto za regeneraciju i opuštanje

Ukoliko vam je potrebna pauza od svakodnevnog života i dobra mjera opuštanja, wellness centar Aquathermal savršeno je mjesto za vas. Ovdje vam nudi tretmane protiv starenja, anti-stres tretmane i druge usluge koje će vam povratiti energiju. Ovdje također možete iskoristiti jedinstvenu priliku i odlučiti se na tretman regeneracije kisikom i ozonom što vam omogućava potpunu detoksikaciju organizma. Opustite se u ugodnom ambijentu i prepustite u ruke stručnjaka!
Samoborska cesta 78, 10000 Zagreb
091 3473 393
Više o ponudi

Wellness centar Aquathermal nalazi se u Zagrebu i u ugodnom vam ambijentu nude različite masaže, panternu komoru (liječenje kisikom, ozonom i aromaterapijom) te detoksikaciju tijela i anticelulitne tretmane. Panthermalna komora prva je regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj. Nudi vam nekoliko tretmana od kojij je jedan tretman detoksikacije na 37°C pomoću ionizirane pare. Nakon tretmana u panternoj komori, osjetit ćete se mlađe i energičnije. Osim toga, ovdje vam nude klasične i sportske masaže koje poboljšavaju cirkulaciju i rješavaju ciljane probleme.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći opuštajuću masažu leđa, lica i tjemena, 10% popusta na ESPA proizvode te dnevnu kartu za korištenje spa sadržaja (jacuzzi, bazen i saune) radi kojih ćete potpuno uroniti u čaroliju opuštanja. Opustite se na luksuzan način!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate pedikuru i trajni lak uz piće. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate Panthermal komoru (30 min) i klasičnu masažu (40 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate 2x Panthermal komoru (30 min), klasičnu masažu tijela i dekoltea (60 min) te sportsku masažu (30 min). Ponuda vrijedi za 1 ili 2 osobe.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate wellness paket – Panthermal komoru (30 min), masažu tijela, vrata i dekoltea (30 min) te pjenušac i voće. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Prije masaže posavjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Savjetujemo izbjegavanje obilnih obroka 2 sata prije masaže.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.

 

klima
masaža
parking
romantično
sauna
wellness
wi-fi
Pedikura i trajni lak + piće
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Panthermal komora (30 min)
Klasična masaža (40 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

2x Panthermal komora (30 min)
Klasična masaža tijela i dekoltea (60 min)
Sportska masaža (30 min)
Vrijedi za 1 do 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Wellness paket
Panthermal komora (30 min)
Masaža tijela, lica i dekoltea (40 min)
Pjenušac i voće
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se