Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Beauty centar Prana, Pula

Istarska oaza ljepote

Beauty Centar Prana otvoren je na idealnoj lokaciji u Puli 2008. godine sa željom da klijentima pruži sve usluge kako bi se osjećali lijepo iznutra i izvana. Osim njege tijela i lica nude se usluge wellnessa, makeupa, njege noktiju, frizerske usluge te odnedavna i fitness. Ovdje ćete pronaći sve – od najjednostavnijih estetskih usluga do najučinkovitijih tretmana s najmodernijim uređajima. Uklonite svoje nedostatke i poboljšajte svoj izgled!
Verudela 8, 52 100 Pula
01 4572 288
Više o ponudi

Beauty Centar Prana u Puli kozmetički je centar s tradicijom koja je rasla godinama. Proširujući svoje znanje i vještine, ponuda Beauty Centra Prana proširila se na sve usluge koje vam trebaju kako biste se osjećali lijepo, i to na jednom mjestu. Nudi čak 25 tretmana lica, tijela, wellnessa, masaža, depilacije, pedikure, manikure, trajnog laka, geliranja noktiju, njege obrva i trepavica, makeupa, frizerskih usluga i fitnessa. Ovdje će se za vas pobrinuti pravi stručnjaci! Najistaknutiji tretmani uključuju mikrodermoabraziju za tretiranje lica, kadu od cedra (fitosaunu) kao jedinstveni narodni tretman za razne bolesti djelovanjem pare ljekovitih bilja te jedinstveni spa-koktel za tijelo koji izvlači toksine pilingom od lavande, ulaskom u kadu od cedra te masažom. Koju god uslugu odabrali, ljubazno će osoblje svakom klijentu pristupiti individualno i s mnogo pažnje.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći piling cijeloga tijela, masažu cijeloga tijela, masažu lica te poznatu mikrodermoabraziju. U ponudi se nalazi i jedinstvena kada od cedra te spa-koktel za cijelo tijelo. Odaberite samo najbolje za sebe!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate piling cijelog tijela (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate masažu cijelog tijela (45 min) i kadu od cedra – sauna (25 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate mikrodermoabraziju + masku + masažu lica (60 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate spa-koktel za cijelo tijelo: piling cijelog tijela uljima lavande i mirisnim solima, kadu od cedra, masažu i masku za tijelo (120 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
fitness
klima
masaža
parking
sauna
wellness
Piling cijelog tijela (60 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Masaža cijelog tijela (45 min)
Kada od cedra – fitosauna (25 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Njega lica – mikrodermoabrazija, maska i masaža lica (60 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Spa-koktel za cijelo tijelo: piling cijelog tijela uljima lavande i mirisnim solima, kada od cedra, masaža i maska za tijelo (120 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se