Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Beauty centar Prana, Pula

Istarska oaza ljepote

Beauty centar Prana u Puli otvoren je 2008. godine na idealnoj lokaciji sa željom da klijentima pruži sve usluge kako biste se osjećali lijepo iznutra i izvana. Osim njege tijela i lica, tu vam se nude usluge wellnessa, make-upa, njege noktiju, frizerske usluge te odnedavno i fitness. Ovdje ćete pronaći sve – od najjednostavnijih estetskih usluga, do najučinkovitijih tretmana s najmodernijim uređajima. Uklonite svoje nedostatke i poboljšajte svoj izgled!
Verudela 8, 52100 Pula
052 391 370
Više o ponudi

Beauty centar Prana u Puli kozmetički je centar s tradicijom koja je rasla godinama. Proširujući svoje znanje i vještine, pouda Beauty centra Prana proširila se na sve usluge koje vam trebaju da biste se osjećali lijepo i to na jednom mjestu. Od čak 25 tretmana lica, tijela, wellnessa, masaža, depilacije, pedikure, manikure, trajnog laka, geliranja noktiju, njege obrva i trepavica te make-upa do čak frizerskih usluga i fitnessa, ovdje će se za vas pobrinuti pravi stručnjaci. Najistaknutiji tretmani uključuju mikrodermoabraziju za tretiranje lica; kadu od cedra (fitosaunu) kao jedinstveni narodni tretman za razne bolesti djelovanjem pare ljekovitih bilja; te jedinstveni spa koktel za tijelo za izvlačenje toksina pilingom od lavande, ulaskom u kadu od cedra te masažom. Koju god uslugu odabrali, ljubazno će osoblje svakom klijentu pristupiti individualno i s mnogo pažnje.

U ponudi iz naših poklon paketa možete naći piling cijelog tijeka, masažu cijelog tijela, masažu lica te poznatu mikrodermoabrazijuu kao i jedinstvenu kadu od cedra i spa koktel za cijelo tijelo. Odaberite samo najbolje za sebe!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate piling cijelog tijela (60 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate masažu cijelog tijela (45 min) i kadu od cedra – sauna (25 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate mikrodermoabraziju + masku + masažu lica (60 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate spa koktel za cijelo tijelo: piling cijelog tijela uljima lavande i mirisnim solima, kadu od cedra, masažu i masku za tijelo (120 min). Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona.
fitness
klima
masaža
parking
sauna
wellness
Piling cijelog tijela (60 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Masaža cijelog tijela (45 min)
Kada od cedra -fitosauna (25 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Njega lica - mikrodermoabrazija, maska i masaža lica (60 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezrvacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Spa koktel za cijelo tijelo: piling cijelog tijela uljima lavande i mirisnim solima, kada od cedra, masaža i maska za tijelo (120 min)
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se