Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

Terme Vivat, Moravske Toplice

Jedinstvena ljekovitost vode iz termalnih izvora

Terme Vivat nalaze se u sjeveroistočnom dijelu Slovenije u idiličnom selu Moravske Toplice i nude vam udobnost aktivnog i opuštenog odmora. U hotelu Vivat (****) nalazi se kompleks bazena s ljekovitom bijelom i crnom termalnom vodom, svijetom saune, wellness centrom, tajlandskim salonom za masažu, barovima i restoranima. Terme Vivat izvrsno su odredište za doživljaj toplog zagrljaja termalne vode, biciklizma, planinarenja i jedinstvene kuhinje.
Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice, Slovenija
0038625 382 100
Više o ponudi

Hotel Vivat (****) je moderan hotel koji nudi udobnost za opuštanje, ali i aktivan odmor. U hotelu se osim brojnih drugih sadržaja nalazi i Wellness centar Vivat, koji povezuje pet kineskih elemenata (voda, drvo, vatra, zemlja i metal) s lokalnim elemenatima (suncokret,mak, kamen i glina) za ljepotu tijela i uma. U Wellness centru Vivat naći ćete bogatu ponudu masaža, kupki, tretmana tijela, terapija s ribicama garra rufa, anticelulitne tretmane, programe za mršavljenje te unutarnje i vanjske saune.  Osim posjeta wellnessa, ovdje možete uživati u kompleksu bazena s bijelom i crnom termalnom vodo, bezbrojnim vodenim masažama te prostranim odmorištima namijenjen je isključivo odraslima za potpuno opuštanje u predivnom okruženju bazena. U vanjskom dijelu bazenskog kompleksa nalazi se olimpijski termalni bazen, prirodni bazen s crnom termalnom vodom i dječjim bazenom.

U bogatoj ponudi poklon paketa možete izabrati između pilinga, masaže lica, vrata i dekoltea, opuštajuće parcijalne masaže s uljem po izboru, tradicionalne tajlandske masaž, medeno-mliječne kupke, opuštajuće masaže leđa ili pak 4-satne ulaznice za bazen ili saunu kako biste potpuno doživjeli čaroliju opuštajuće atmosfere Termi Vivat u sklopu Hotela Vivat.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate piling te masažu lica, vrata i dekoltea (30 min). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate opuštajuću parcijalnu masažu s uljem po izboru (20 minuta) + piling ILI tradicionalnu tajlandsku masažu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
 • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate medeno-mliječnu kupku (30 min) + opuštajuću masažu leđa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
 • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate 4-satno kupanje u vanjskim ili unutarnjim bazenima + 4-satno korištenje saune. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

 • Prije korištenja saune, izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok s procesom probave.
 • Prije korištenja saune, obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
 • Izbjegavajte obilne obroke 2h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
 • Prije masaže posavjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
 • Ne zaboravite kupaće kostime i ručnike ukoliko planirate posjećivati bazene.
 • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
 • Svoj termin možete rezervirati putem telefona.

 

masaža
plivanje
sauna
wi-fi
Piling, masaža lica, vrata i dekoltea (30 min)
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

185.00kn

Opuštajuća parcijalna masaža s uljem po izboru (20 minuta) + piling
ILI tradicionalna tajlandska masaža
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00kn

Medeno-mliječna kupka (30 minuta) + opuštajuća masaža leđa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00kn

4-satna ulaznica za vanjske i unutarnje bazene
4-satna ulaznica za saune
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00kn

Pretplatite se