Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Excellence partner

Wellness Vivat, Moravske Toplice

Jedinstvena ljekovitost vode iz termalnih izvora

Terme Vivat nalaze se u sjeveroistočnom dijelu Slovenije, u idiličnom selu Moravske Toplice, i nude vam udobnost aktivnog i opuštenog odmora. U hotelu Vivat (****) nalazi se kompleks bazena s ljekovitom bijelom i crnom termalnom vodom, svijet saune, wellness centar, tajlandski salon za masažu, barovi te restorani. Terme Vivat izvrsno su odredište za doživljaj toplog zagrljaja termalne vode, biciklizma, planinarenja i jedinstvene kuhinje.
Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice, Slovenija
0038625 382 100
Više o ponudi

Hotel Vivat (****) moderan je hotel koji pruža udobnost za opuštanje, ali i aktivan odmor. Nudi 89 soba među kojima su dvokrevetne sobe, apartmani i luksuzne sobe. U hotelu se osim brojnih drugih prostorija nalazi i Wellness centar Vivat, koji povezuje pet kineskih elemenata (vodu, drvo, vatru, zemlju i metal) s lokalnim elementima (suncokretom, makom, kamenom i glinom) za ljepotu tijela i uma. U Wellness centru Vivat naći ćete bogatu ponudu masaža, kupki, tretmana tijela, terapija s ribicama Garra Rufa, anticelulitne tretmane, programe za mršavljenje te unutarnje i vanjske saune. Osim posjeta wellnessa ovdje možete uživati u kompleksu bazena s bijelom i crnom termalnom vodom, bezbrojnim vodenim masažama te prostranim odmorištima namijenjenima isključivo odraslima za potpuno opuštanje u predivnom okruženju bazena. U vanjskom dijelu bazenskog kompleksa nalazi se olimpijski termalni bazen te prirodni bazen s crnom termalnom vodom i dječjim bazenom.

U bogatoj ponudi poklon-paketa možete izabrati između pilinga, masaže lica, vrata i dekoltea, opuštajuće parcijalne masaže s uljem po izboru, tradicionalne tajlandske masaže, medeno-mliječne kupke, opuštajuće masaže leđa ili pak 4-satne ulaznice za bazen ili saunu kako biste potpuno doživjeli čaroliju opuštajuće atmosfere Termi Vivat u sklopu Hotela Vivat.

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate piling te masažu lica, vrata i dekoltea (30 minuta). Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate opuštajuću parcijalnu masažu s uljem po izboru (20 minuta) + piling ILI tradicionalnu tajlandsku masažu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate 4 sata kupanja u unutarnjim i vanjskim bazenima Termi Vivat + 4 sata ulaska u svijet unutarnjih i vanjskih sauna. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Prije korištenja saune izbjegavajte obroke kako ne biste dodatno opteretili krvni tok procesom probave.
  • Prije korištenja saune obavezno se otuširajte za optimalan učinak.
  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije tretmana za ljepotu.
  • Prije masaže posavjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ne zaboravite kupaće kostime i ručnike ako planirate posjećivati bazene.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 2 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski.
masaža
parking
plivanje
sauna
wellness
wi-fi
Tradicionalna tajlandska masaža
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

Zlatna masaža
Peel-off maska Gold 40 min
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

599.00Kn

Kleopatrina kupka 30 min
Klasična masaža cijelog tijela
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

989.00Kn

4 sata kupanja u unutarnjim i vanjskim bazenima Termi Vivat
4 sata ulaska u svijet unutarnjih i vanjskih sauna
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se