Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela Šapro Centar ljepote Manuela
Excellence partner

Centar ljepote Manuela Šapro, Zagreb

Potpuna relaksacija u oazi zdravlja koja nudi samo najbolje od kozmetičkih usluga

Ekskluzivno opremljen centar ljepote kvalitetne usluge koji naglasak stavlja na eterična ulja pravo je rješenje za dnevni bijeg od stresa. Sofisticirani uređaji, visokokvalitetne kupke u ljekovitu bilju, eterična ulja smilja, lavande i kadulje te prekrasno uređen ambijent uvest će vas u svijet uživanja i ugode. Nakon jedinstvenih metoda opuštanja te njege lica i tijela, nećete oklijevati vratiti se te odabrati neku od usluga iz široke ponude.
Kožarske stube 1, 10 000 Zagreb
01 466 7062
Više o ponudi

Centar ljepote Manuela Šapro nalazi se u Zagrebu i prostire se na 200 m² gdje možete iskusiti samo najbolje od kozmetičkih usluga. Ekskluzivni tretmani svakom klijentu pružaju opuštanje i vrhunski doživljaj za koji pobrine profesionalno osoblje. Nakon dugogodišnjeg iskustva Centar ljepote Manula Šapro prvi je u Hrvatskoj razvio fitometaboličku metodu koja pomaže izgubiti celulit i suvišne kilograme bez izgladnjivanja i izbjegavanja hrane.

Centar nudi široki spektar wellness-paketa, raznih masaža cijelog tijela, djelomične masaže, programe pomlađivanja te razne tretmane. U centru za ljepotu koriste se samo najbolje metode, eterična ulja od smilja, lavande i kadulje te ljekoviti biljni oblozi.

U našoj ponudi možete pronaći pedikuru i trajni lak, masažu cijelog tijela od 60 min, piling, pomlađujući tretman algama od 60 min, tretman lica radiovalovima od 15 min, masažu lica od 20 min, za koju smo sigurni da će vas potpuno opustiti, masku te intenzivan tretman za hidrataciju od 60 min. Priuštite sebi bijeg od stvarnosti uz iskusne ruke stručnjaka koji će vašoj koži pružiti tretman koji zaslužuje!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate pedikuru i trajni lak. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate masažu cijelog tijela u trajanju od 60 min, piling te pakung na bazi algi u trajanju od 60 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate tretman lica radiovalovima u trajanju od 15 min, masažu lica u trajanju od 20 min te masku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate Carita Lagoon Hydration, intenzivan tretman za hidrataciju lica u trajanju od 60 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
ekološki uzgojeni sastojci
klima
masaža
parking
romantično
wellness
IPL uklanjanje dlačica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

IPL uklanjanje dlačica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

44,99338,98Kn

Tretman lica radiovalovima
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Tretman lica radiovalovima
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Kompletna hidratacija lica
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se