Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Centar ljepote Manuela Šapro, Zagreb

Potpuna relaksacija u oazi zdravlja koja nudi samo najbolje od kozmetičkih usluga

Ekskluzivno opremljen centar ljepote kvalitetne usluge koji naglasak stavlja na eterična ulja pravo je rješenje za dnevni bijeg od stresa. Sofisticirani uređaji, visokokvalitetne kupke u ljekovitom bilju, eterična ulja smilja, lavande i kadulje te prekrasno uređen ambijent, uvest će vas u svijet uživanja i ugode. Sa svojim jedinstvenim metodama opuštanja te njege lica i tijela, nećete oklijevati da se vratite iznova i iznova i odaberete neku uslugu iz širokog spektra.
Medvedgradska ul. 11, 10000 Zagreb
01 4667 062
Više o ponudi

Centar ljepote Manuela Šapro nalazi se u Zagrebu i prostire se na 200 m² gdje možete iskusiti samo najbolje od kozmetičkih usluga. Ekskluzivni tretmani svakom klijentu pružaju opuštanje i vrhunski doživljaj za koji pobrine profesionalno osoblje. Kroz dugogodišnje iskustvo, Centar ljeptoe Manueal Šapro prvi je u Hrvatskoj razvio fitometaboličku metodu koja pomaže izgubiti celulit i suvišne kilograme bez izgladnjivanja i izbjegavanja hrane.

Centar nudi široki spektar wellness paketa, raznih masaža cijelog tijela, djelomične masaže, programe pomlađivanja te razne tretmane. U centru za ljepotu koriste se samo najbolje metode, eterična ulja od smilja, lavande i kadulje te ljekovite biljne obloge.

U našoj ponudi možete pronaći pedikuru i trajni lak, masažu cijelog tijela od 60 min, piling, pomlađujući tretman algama od 60 min, tretman lica radiovalovima od 15 min, masažu lica od 20 min za koju smo sigurni da će vas potpuno opustiti, masku te intenzivan tretman za hidrataciju od 60 min. Priuštite sebi bijeg od stvarnosti uz iskusne ruke stručnjaka koji će vašoj koži pružiti tretman koji zaslužuje!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Njega u spa centru« dobivate pedikuru i trajni lak. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Masaža i wellness« dobivate masažu cijelog tijela u trajanju od 60 min, piling te pakung algi u trajanju od 60 min. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Oaza zdravlja i ljepote« dobivate tretman lica radiovalovima u trajanju od 15 min, masažu lica u trajanju od 20 min te masku. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu »Harmonija ljepote« dobivate Carita Lagoon Hydration, intenzivan tretman za hidrataciju lica u trajanju od 60 min. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže.
  • Prije masaže posavjetujte se s maserom o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima.
  • Rezervaciju paketa je potrebno napraviti 3 dana prije dolaska.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
ekološki uzgojeni sastojci
klima
masaža
parking
romantično
wellness
Pedikura i trajni lak
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Masaža cijelog tijela 60 min.
Pilin i pakung alge 60 min.
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Tretman lica radiovalovima 15 min.
Masaža lica 20 min.
Maska
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Carita Lagoon Hydration
Intenzivan tretman za hidrataciju lica 60 min.
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se