Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Excellence partner

San Servolo Bed & Breakfast

Meka za istinske hedoniste i ljubitelje života

Luksuzni boutique hotel i "beer spa" centar, smješteni su u brdovitom krajoliku nedaleko od Buja. Uživajte u sobama i apartmanima uređenim u neo-klasičnom i modernom stilu, s prostrano terasom, a opustite se u "Beer Spa"centru - jedinom wellness te vrste u Hrvatskoj! Opuštanje tijela okruženo umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj, koji nije samo za ljubitelje piva.
Unnamed Road, 52460, Buje, Croatia
052 894 6065, 091 4772 400
Više o ponudi

Ono što je započelo kao mala domaća pivovara, danas je luksuzni boutique hotel s četiri zvjezdice i “beer spa” centar, smješteno u brdovitom krajoliku nedaleko od Buja u zapadnoj Istri, na svega nekoliko kilometara od morske obale. Jedinstveno iskustvo uživanja tipičnog mediteranskog kraja, čuvene istarske gastronomije i vrhunskog craft piva na jednom mjestu čini San Servolo istinskom mekom za hedoniste i ljubitelje života.

Sobe i apartmani dizajnirani su u dva različita stila – neo-klasičnom i modernom – na izborVašem ukusu. Sve sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem, prostranu terasu i sve potrebne standardne sadržaje koje nudi hotel s četiri zvjezdice. Bogati doručak poslužuje se u restoranu u sklopu resorta, a tamo možete uživati u autentičnoj istarskoj kuhinji ili raznovrsnoj ponudi jela od mesa te, naravno, degustirati pivo San Servolo. U uslugu smještaja uključen je besplatni parking, Wi-Fi i korištenje “beer spa” wellnessa za sve goste resorta.

San Servolo resort ponosno predstavlja svoj “Beer Spa“, jedini wellness te vrste u cijeloj Hrvatskoj! Opuštanje vašeg tijela okruženo umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj – i to ne samo za tipične ljubitelje piva. Ovdje možete uživati u nečemu čega ćete se zauvijek sjećatikupanje u pivi u posebnim kadama za dvoje, opremljenima vlastitim točionikom! Pored toga, tu je i klasična wellness ponuda – saune, natkriveni bazen, soba za opuštanje i fitness centar.

U ponudi naših poklon paketa možete dobiti noćenje u prekrasno uređenim sobama s bogatim doručkom, okruženi predivnom istarskom prirodom. Za najbolje opuštanje tu su bazeni sauna i fitness, a za istinske hedoniste tu je i Beer spa wellness koji će vas oduševiti.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu “Čarobni odmor” dobivate 1 noćenje s doručkom u Deluxe sobi u Villi San Servolo, korištenje bazena, saune i fitnessa te boravišnu pristojbu
  • U paketu “Vikend iz snova” dobivate dobivate 1 noćenje s doručkom u Deluxe sobi u Villi San Servolo, 1 wellness Beer spa za dvoje, korištenje bazena, saune i fitnessa te boravišnu pristojbu

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati barem 5 dana ranije
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili emaila.
fitness
klima
lijepa priroda
sauna
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Deluxe sobi
Korištenje wellnessa (bazen, sauna, fitness)
Vrijedi za 2 osobe
Vrijedi od pon - čet
Ne vrijedi od 01.06. do 30.09.te 22.12. do 8.1
Prethodna rezervacija 5 dana

989.00Kn

2x noćenje s doručkom u Deluxe sobi
Vrijedi za 2 osobe
Vrijedi od pon - čet
Ne vrijedi od 01.06. do 30.09. te 22.12. do 8.1
Prethodna rezervacija 5 dana

1,690.00Kn

Pretplatite se