Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
Excellence partner

San Servolo Bed & Breakfast

Meka za istinske hedoniste i ljubitelje života

Luksuzan boutique hotel i beer spa-centar smješteni su u brdovitom krajoliku nedaleko od Buja. Uživajte u sobama i apartmanima uređenim u neoklasičnom i modernom stilu s prostranom terasom, a opustite se u Beer Spa Centru – jedinom wellnessu te vrste u Hrvatskoj! Opuštanje tijela okruženo umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj, i to ne samo za ljubitelje piva.
Momjanska ulica 7, 52460 Buje
01 4572 288
Više o ponudi

Ono što je započelo kao mala domaća pivovara, danas je luksuzan boutique hotel ocijenjen četirima zvjezdicama i beer spa-centar. Objekt je smješten u brdovitom krajoliku nedaleko od Buja, u zapadnoj Istri, na svega nekoliko kilometara od morske obale. Jedinstveno iskustvo uživanja tipičnog mediteranskog kraja, čuvena istarska gastronomija i vrhunsko craft-pivo čine San Servolo istinskom mekom za hedoniste i ljubitelje života.

Sobe i apartmani dizajnirani su u dvama različitim stilovima: neoklasičnom i modernom – na vaš izbor. Sve sobe imaju privatnu kupaonicu s tušem, prostranu terasu i sve potrebne standardne sadržaje koje nudi hotel s četiri zvjezdice. Bogati doručak poslužuje se u restoranu koji se nalazi u sklopu odmarališta. U njemu možete uživati u autentičnoj istarskoj kuhinji ili raznovrsnoj ponudi jela od mesa te, naravno, degustirati pivo San Servolo. U uslugu smještaja uključen je besplatan parking, Wi-Fi i korištenje beer spa-wellnessa za sve goste.

San Servolo Resort ponosno predstavlja svoj Beer Spa Centar, jedini wellness te vrste u cijeloj Hrvatskoj! Opuštanje vašeg tijela dok ste okruženi umirujućim mirisima ječma i hmelja doista je jedinstven doživljaj. I to ne samo za tipične ljubitelje piva. Ovdje možete uživati u nečemu čega ćete se zauvijek sjećati – kupanju u pivi, u posebnim kadama za dvoje opremljenima vlastitim točionikom! Dostupna je i klasična wellness-ponuda – saune, natkriveni bazen, soba za opuštanje i fitness-centar.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći noćenje u prekrasno uređenim sobama s bogatim doručkom dok budete okruženi predivnom istarskom prirodom. Za najbolje opuštanje tu su bazeni, sauna i fitness, a za istinske hedoniste tu je i beer spa-wellness koji će vas oduševiti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u deluxe sobi u Villi San Servolo, korištenje bazena, saune i fitnessa.
  • U paketu Vikend iz snova dobivate 2 noćenja s doručkom u deluxe sobi u Villi San Servolo za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati barem 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
fitness
klima
lijepa priroda
sauna
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom u deluxe sobi
Korištenje wellnessa
Vrijedi za 2 osobe od pon. do čet.
Ne vrijedi od 1. 6.-30. 9. i od 22. 12.-8. 1.
Rezervacija 5 dana unapijed

989.00Kn

2x noćenje s doručkom u deluxe sobi
Vrijedi za 2 osobe od pon. do čet.
Ne vrijedi od 1. 6.-30. 9. i od 22. 12.-8. 1.
Rezervacija 5 dana unapijed

1,690.00Kn

Pretplatite se