Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Villa Zelenjak-Ventek, Kumrovec

Zaljubite se u ljepote Hrvatskog zagorja

Vila Zelenjak-Ventek idealno je rješenje za odmor od svakodnevnog užurbanog načina života uz ljepotu prirode u prelijepom kutku Hrvatskog zagorja, a nalazi se uz samu rijeku Sutlu. Odmorite u sobama opremljenim po visokim standardima i uživajte u bogatoj gastroponudi koja čuva tradiciju zagorske kuhinje, ali na moderan način. U ugodnom društvu obogatite svoj život nezaboravnim iskustvom okruženi božanstvenom prirodom i kulturnim znamenitostima.
Risvica 1, 49295 Kumrovec
098 9442 441
Više o ponudi

Villa Zelenjak-Ventak više od 70 godina stoji u skrovitom kutku Hrvatskog zagorja. Oduševljava sve posjetitelje, stoga se uvijek iznova vraćaju. Nedaleko od rijeke Sutle i u slikovitom okruženju Kumrovca, Tuheljskih toplica te brojnih dvoraca idealno je utočište za one koji žele potpuni odmor od užurbanog načina života u vrhunskom ambijentu.

Ova vila pogodna je za razne poslovne sastanke, obiteljske boravke i razne obljetnice, a odlična je polazna točka za one koji vole aktivan odmor u prirodi i kulturne znamenitosti. Villa Zelenjak-Ventak nudi vam 7 dvokrevetnih soba opremljenih svom suvremenom opremom i tehnologijom kako bi različiti gosti mogli biti zadovoljni. Postoji i restoran koji nudi mnoštvo specijaliteta tradicionalne kuhinje kojom čuvaju baštinu.

U ponudi naših poklon-paketa možete pronaći piće dobrodošlice, jedno noćenje ili njih dva s doručkom te piknik-košaricu s dekom i planom staze za šetanje kako biste iz prve ruke iskusili zaštićeno prirodno područje Zelenjaka te uživali u cvrkutu ptica. Villa Zelenjak-Ventak za svakog je gosta koji želi iskusiti kućnu atmosferu u lijepom okruženju na jednostavan način.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom, piknik-košaru, deku i plan šetnice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate piće dobrodošlice, dva noćenja s doručkom, piknik-košaru, deku i plan šetnice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponuda ne vrijedi u lipnju i srpnju te petkom, subotom i nedjeljom.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
apartmani
hotel
lijepa priroda
piknik
planinarenje
plivanje
prenoćište
restoran
romantično
vanjsko igralište
Piće dobrodošlice
1x noćenje s doručkom
Piknik-košarica, deka i plan šetnice
Ne vrijedi u lipnju i srpnju te petkom, subotom i nedjeljom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Piće dobrodošlice
2x noćenje s doručkom
Piknik-košarica, deka i plan šetnice
Ne vrijedi u lipnju i srpnju te petkom, subotom i nedjeljom
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

144,991.092,43Kn

Pretplatite se