Smart partner

Park Boutique Hotel, Varaždin

Priuštite si dragocjene trenutke uživanja

U jednom od povijesnih simbola grada Varaždina nalazi se jedinstveni hotel koji priča sasvim originalnu priču o urbanom smještaju s daškom tradicije utkanom u detalje, vizure i kulise vašeg boravka. Hotel Park izvrsno je i jedinstveno mjesto uz koje ćete se zaljubiti u čarobni srednjovjekovni grad Varaždin i naučiti nešto o važnoj povijesti kojom obiluje i koja ga je obilježila. Otkrijte ljepotu i čari predivnog Varaždina uz luksuzan smještaj i okuse autohtonih jela. Uživajte!
J. Habdelića 6, 42 000 Varaždin
01 4572 288
Više o ponudi

Park Boutique Hotel (****) nalazi se u strogom centru Varaždina i predstavlja idealno odredište za manje turističke grupe, obitelji te individualne i poslovne posjete. Hotel se nalazi u parku Vatroslava Jagića, jednom od povijesnih simbola grada, pa ćete tako upoznati i saznati više o bogatoj i važnoj povijesti grada Varaždina. Novoizgrađeni hotel priča sasvim originalnu urbanu priču s daškom tradicije utkanom u detaljima, vizurama i kulisama vašeg boravka.

Moderno uređene tzv. pametne sobe osiguravaju vam udobnost i kvalitetu. Nude i sadržaje poput direktne telefonske linije, klime, SAT TV-a te minibara. Uz udoban smještaj oduševit će vas visokokvalificirano, uslužno osoblje, wellness s jacuzzijem i saunom, velika i praktična kongresna dvorana te a la carte restoran smješten u posebno atraktivnom prostoru s ponudom vrhunskih gurmanskih jela iz moderne i tradicionalne kuhinje.

U ponudi našeg poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice, noćenje u sobi s doručkom te korištenje wellnessa kako biste se potpuno opustili u modernoj oazi. Uživajte u centru Varaždina na jedinstven način!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate piće dobrodošlice, noćenje u sobi Park s doručkom te korištenje wellnessa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
hotel
jacuzzi
klima
parking
prenoćište
romantično
sauna
televizija
wellness
Piće dobrodošlice
1 x noćenje u sobi Parka s doručkom
Korištenje wellnessa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se