Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin Park Boutique Hotel, Varaždin
Guests winner

Park Boutique Hotel, Varaždin

Priuštite si dragocjene trenutke uživanja

U jednom od povijesnih simbola grada Varaždina nalazi se jedinstveni hotel koji priča sasvim originalnu priču o urbanom smještaju s daškom tradicije utkanom u detalje, vizure i kulise vašeg boravka. Hotel Park izvrsno je i jedinstveno mjesto uz koje ćete se zaljubiti u čarobni srednjovjekovni grad Varaždin i naučiti nešto o važnoj povijesti kojom obiluje i koja ga je obilježila. Otkrijte ljepotu i čari predivnog Varaždina uz luksuzan smještaj i okuse autohtonih jela. Uživajte!
J. Habdelića 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
+385 42420300
Više o ponudi

Park Boutique Hotel (****) nalazi se u strogom centru Varaždina i predstavlja idealno odredište za manje turističke grupe, obitelji te individualne i poslovne posjete. Hotel se nalazi u parku Vatroslava Jagića, jednom od povijesnih simbola grada, pa ćete tako upoznati i saznati više o bogatoj i važnoj povijesti grada Varaždina. Novoizgrađeni hotel priča sasvim originalnu urbanu priču s daškom tradicije utkanom u detaljima, vizurama i kulisama vašeg boravka.

Moderno uređene tzv. pametne sobe osiguravaju vam udobnost i kvalitetu. Nude i sadržaje poput direktne telefonske linije, klime, SAT TV-a te minibara. Uz udoban smještaj oduševit će vas visokokvalificirano, uslužno osoblje, wellness s jacuzzijem i saunom, velika i praktična kongresna dvorana te a la carte restoran smješten u posebno atraktivnom prostoru s ponudom vrhunskih gurmanskih jela iz moderne i tradicionalne kuhinje.

U ponudi našeg poklon-paketa možete naći piće dobrodošlice, noćenje u sobi s doručkom te korištenje wellnessa kako biste se potpuno opustili u modernoj oazi. Uživajte u centru Varaždina na jedinstven način!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor 1 x noćenje za 2 osobe s uslugom polupansiona (doručak + večera),Mini wellness (jacuzzi, sauna)
  • U poklon-paketu Najljepši trenutci 1 x noćenje za 2 osobe s uslugom polupansiona (doručak + večera),Mini wellness (jacuzzi, sauna)

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
hotel
jacuzzi
klima
parking
prenoćište
romantično
sauna
televizija
wellness
1 x noćenje za 2 osobe s uslugom polupansiona
Mini wellness
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

1 x noćenje za 2 osobe s uslugom polupansiona
Mini wellness
Vrijedi za 2 osobe, rezervacija 3 dana unaprijed

144,99

Pretplatite se