Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Premium partner

Eskimsko selo, Kranjska gora

Doživite snježnu avanturu poput pravog Eskima

Svake godine se u Kranjskoj Gori postavlja prekrasno Eskimsko selo u kojem možete iskusiti život u zagrljaju snijega. Osoblje će vam pojasniti kako se izrađuje iglu, u kojem čak možete i spavati! Prisustvujte snježnim radostima i sve popularnijoj zimskoj aktivnosti hodanja po snijegu te noćenja u igluu, bez potrebnog prethodnog znanja. U blizini iglu hotela nalaze se popularni iglu bar i restoran gdje se pripremaju jela na otvorenoj vatri. Prihvatite zimu na više načina!
4280 Kranjska Gora, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Eskimsko selo savršen je odgovor ako tražite zanimljivo i nezaboravno mjesto za zabavu ili organizaciju nekog posebnog događaja. U sklopu Eskimskog sela nalaze se iglu hotel, iglu bar i iglu restoran. Temperatura u igluima je -4°C, a kreveti su izrađeni od posebno dizajniranih snježnih kupola koje su prekrivene izolacijskim materijalom i ovčjom kožom te vas na njima čekaju ekspedicijske vreće za spavanje. Ugostit će vas u posebnom igluu koji može primiti i do 45 ljudi, tako da zabave neće nedostajati. Prelijepa atmosfera interijera te snježna terasa odgovarat će vam nakon sportskih aktivnosti poput hodanja po snijegu. To je posebna disciplina snowboardinga s posebno prilagođenom obućom koja ima veliku površinu kako ne bi potonula duboko u snijeg. Dobra lagana glazba i poseban zimski ugođaj pridonijet će osjećaju koji ćete zasigurno dugo pamtiti!

U našoj ponudi nudimo vam tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlice te objašnjenje načina izgradnje sela. Uronite u snježnu avanturu s vašim najdražima!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlice te objašnjenje načina izgradnje sela. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlice te objašnjenje načina izgradnje sela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo toplu i udobnu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
kafić
parking
prenoćište
romantično
terasa
3 h hoda po snijegu
Piće dobrodošlice u igluu
Objašnjenje o gradnji iglua i snježnog skloništa
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

44,99338,98Kn

3 h hoda po snijegu
Piće dobrodošlice u igluu
Objašnjenje o gradnji iglua i snježnog skloništa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

89,99678,03Kn

Pretplatite se