Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Eskimsko selo, Kranjska gora

Doživite snježnu avanturu poput pravog Eskima

Svake godine se u Kranjskoj Gori postavlja prekrasno Eskimsko selo gdje možete iskusiti život u zagrljaju snijega. Osoblje će vam pojasniti kako se izrađuje igu u kojem možete čak i spavati! Prisustvujte snježnim radostima i sve popularnijoj zimskoj aktivnosti hodanja po snijegu i noćenja u igluu, bez prethodno potrebnog znanja. U blizini iglu hotela nalazi se i popularni iglu bar i restoran gdje se pripremaju jela na otvorenoj vatri. Prihvatite zimu na više načina!
Više o ponudi

Eskimsko selo savršen je odgovor ako tražite zanimljiva i nezaboravna mjesta za zabavu ili organizaciju nekog posebnog događaja. U sklopu Eskimskog sela nalazi se iglu hotel, iglu bar i iglu restoran. Temperatura u igluima je -4°C, a kreveti su izrađeni od posebno dizajniranih snježnih kupola koje su prekrivene izolacijskim materijalom i ovčjom kožom te vas na njima čekaju ekspedicijske vreće za spavanje. Ugostit će vas u posebnom igluu koji može primiti i do 45 ljudi tako da zabave neće nedostajati. Prelijepa atmosfera interijera te snježna terasa odgovarat će vam nakon sportskih aktivnosti poput hodanja po snijegu. To je posebna disciplina snowboardinga s posebno prilagođenom obućom koja ima veliku površinu kako ne bi potonula duboko u snijeg. Dobra lagana glazba i poseban zimski ugođaj osjećaj je koji ćete zasigurno dugo pamtiti!   

U našoj ponudi nudimo vam tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlce te objašnjenje načina izgradnje sela. Uronite u vašu snježnu avanturu s vašim najdražima!

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu »Sport i zabava« dobivate tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlice te objašnjenje načina izgradnje sela. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu »Adrenalinski doživljaj« dobivate tri sata hodanja po snijegu, piće dobrodošlice te objašnjenje načina izgradnje sela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučamo toplu i udobnu odjeću i obuću.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 5 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
djeca
kafić
parking
prenoćište
romantično
skijanje
terasa
Tri sata hoda po snijegu
Piće dobrodošlice
Objašnjenje o izgradnji sela
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

299.00kn

Tri sata hoda po snijegu
Piće dobrodošlice
Objašnjenje o izgradnji sela
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00kn

Pretplatite se