Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Smart partner

Ronilački centar Zaron, Krapinske Toplice

Aktivno i zabavno provođenje slobodnog vremena

Prihvatite izazov i upustite se u aktivnosti koje će vas opustiti i zabaviti u isto vrijeme. U društvu obitelji, prijatelja i vaših najmlađih naučite roniti na dah i uživajte u čarobnom podvodnom svijetu. Ronjenje na kontinentu postalo je novi oblik rekreacije širom svijeta. Za one naprednije, centar Zaron nudi OWD tečaj ronjenja do 18 m ispod vode uz didaktičke materijale i vrhunsku ronilačku opremu. Spojite avanturu s netaknutom prirodom za nezaboravan doživljaj!
Antuna Mihanovića 1a, 49217 Krapinske Toplice
01 4572 288
Više o ponudi

Ronilački centar Zaron sa sjedištem u Krapinskim Toplicama trenutno djeluje na bazenima Aquae Vivae. Ronjenje na kontinentu postalo je novi oblik rekreacije širom svijeta. Zbog izrazito dobre povezanosti s Jadranom, od 2009. godine nude ronilačke tečajeve koje započinju u bazenima, a završavaju u moru na nekoj od dogovorenih destinacija na obali Jadranskog mora. Provedite vrijeme s voljenom osobom, prijateljima ili obitelji ispod površine vode, udahnite punim plućima i zaronite u čaroban podvodni svijet!

Programi su pod stručnim vodstvom iskusnih instruktora PSS asocijacije, međunarodne škole ronjenja. Tijekom tečaja obrađuju se teorijski i bazenski dio. Tečaj se provodi uz pomoć audio-video metode učenja, uz kompletne didaktičke materijale, vrhunske instruktore i ronilačku opremu. Završetkom tečaja postajete ponosni vlasnik međunarodne licence koja vam omogućuje ronjenje do 18 metara. Ronilački centar vam također nudi programe školovanja i stručnog usavršavanja u ronilačkim specijalnostima, usluge ronilačkih radova, podvodnog snimanja, pregled i osiguravanje plovila i objekata pod vodom te traženje i vađenje predmeta iz vode.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete naći prvi zaron za djecu i odrasle ili OWD tečaj za ronjenje do 18 m dubine. Uživajte sa svojima najdražima u podvodnoj avanturi!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate prvi zaron na bazenu za djecu do 10 godina. Ponuda vrijedi za 2 osobe do 10 godina.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate prvi zaron na bazenu za odrasle. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate obiteljski paket prvog zarona na bazenu. Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate OWD tečaj 1.dio, teoriju i metodiku na bazenu + uvjerenje o završetku tečaja OWD do 18 m dubine na moru. Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina.

 

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite kupaće kostime i ručnike.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
djeca
lijepa priroda
parking
plivanje
skupine
sportski centar
Prvi zaron za djecu na bazenu
Vrijedi za 2 osobe do 10 godina
Rezervacija 3 dana unaprijed

185.00Kn

Prvi zaron za odrasle na bazenu
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Obiteljski paket prvog zarona na bazenu
Vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

OWD tečaj 1. dio
Teorija i metodika na bazenu
Uvjerenje za OWD tečaj ronjenja do 18 m
Vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se