Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Falkensteiner Club Funimation Borik

Omiljeni obiteljski klub u Hrvatskoj

Mediteranski štih, raznovrstan aktivni program, veliki vodeni svijet i fantastična kupališna uvala čine čarobnu formulu najomiljenijeg obiteljskog kluba Hrvatske. Ovaj veliki kompleks smješten na zadarskoj plaži dugoj 1,7 km izabran je na stranici HolidayCheck kao najljepši obiteljski klub u Hrvatskoj! Uz animacijski i sportski program, kao i ekskluzivni Thalasso & spa-centar s brojnim sadržajima za odmor i relaksaciju, ovdje će svatko pronaći odmor po svojoj mjeri. Ne čekajte, nego dođite i uvjerite se u izvrsnost njihove ponude!
Majstora Radovana 7, 23 000 Zadar
023 206 100, 023 353 537
Više o ponudi

Mediteranski štih, raznovrstan aktivni program, veliki vodeni svijet i fantastična kupališna uvala čine čarobnu formulu omiljenoga obiteljskog kluba u Hrvatskoj – Falkensteiner Cluba Funimation Borik. Uz animacijski i sportski program, kao i ekskluzivni Thalasso & spa-centar, ovdje će svatko pronaći odmor po svojoj mjeri.

Ovaj veliki kompleks na zadarskoj plaži dugoj 1,7 km odabran je na stranici HolidayCheck kao najljepši obiteljski klub u Hrvatskoj! U njemu vas očekuje čak 258 soba i apartmana od kojih je 146 obnovljeno. Club Funimation Borik nudi vam sve usluge potrebne za savršen odmor – 24-satnu poslugu u sobu, uslugu minibara, ukusni snack na baru pored bazena, ukusne i svježe koktele u paket-aranžmanu, all inclusive ponoćni snack i još mnogo toga.

Paket-aranžman uključuje kulinarsku ponudu nazvanu Alpe Adria s doručkom, ručkom i večerom uz švedski stol i razne tematske večeri. Bogata all inclusive gastroponuda, koja je u ponudi tijekom ljetne sezone, te puni pansion tijekom zimske sezone zasigurno će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Club Funimation Borik stvoren je za obiteljske odmore te nudi pregršt sadržaja bilo za odrasle bilo za djecu. Dok će odrasli uživati u Acquapura Thalasso & spa-centru Borik (više od 2,500 m²) te centru za vodene sportove, djeca će uživati u Falky Land dječjem svijetu, dječjem igralištu, dječjem bazenu, dječjem disku, kao i u profesionalnoj animaciji za djecu.

U ponudi naših paketa dobivate jedan puni pansion ili čak dva njih. Uključuju bogati bife-doručak, ručak i večeru te piće s bifea uz obroke. Moći ćete uživati u Acquapura Thalasso & spa-centru Borik koji  vam nudi brojne sadržaje za odmor i relaksaciju. Whirlpool, saune, velik izbor masaža, ekskluzivni tretmani lica i tijela samo su dio njihove raznovrsne ponude.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate puni pansion. Paket uključuje: bifedoručak, ručak i večeru, piće s bifea uz obroke te korištenje Aquapura & spa-centra Borik. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 29.05. do 02.10. mjeseca.
animacija
panorama
sauna
unutarnji bazen
vanjski bazen
wellness
1 x polupansion plus
Buffet doručak, večera i piće uz obroke
Korištenje Aquapura Thalasso & spa-centra Borik
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 29.05. do 02.10.
Rezervacije 3 dana unaprijed

989,00Kn

Pretplatite se