Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Guests winner

Hotel Jadran Šibenik

Ugodan boravak na idealnoj lokaciji

Hotel Jadran nalazi se u staroj gradskoj jezgri, smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu. Nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta, a pritom mogu uživati u autentičnom dalmatinskom ambijentu taverne Kula u prizemlju hotela te raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u à la carte restoranu. Ne propustite zanimljivosti šibenske rivijere. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji u Hotelu Jadran Šibenik!
Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22 000 Šibenik
01 4572 288
Više o ponudi

Jedinstvena lokacija Hotela Jadran u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. Naime, hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova na koju su Šibenčani posebno ponosni jer je 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Hotel Jadran nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijeloga svijeta. Kategoriziran je dvjema zvjezdicama i obuhvaća 57 soba. Sve sobe nude pogodnosti kao što su SAT-TV, telefon i besplatan Wi-Fi. Osim toga možete uživati u autentičnom dalmatinskom ambijentu taverne Kula u prizemlju hotela te raznim dalmatinskim specijalitetima i vrhunskim vinima u à la carte restoranu ili ukusnim slasticama na terasi kavane s prelijepim pogledom na more.

Rivijera Hotel Jadran nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i svih ostalih svečanih manifestacija.

Ne propustite zanimljivosti šibenske rivijere. Osigurajte si ugodan boravak na idealnoj lokaciji u Hotelu Jadran Šibenik!

U ponudi naših paketa možete uživati u noćenju u srcu Šibenika s pogledom na prekrasan Jadran. Možete birati između ponude s bogatim doručkom i polupansiona koji vam omogućuje uživanje u specijalitetima dalmatinske kuhinje. Pored ponude naših paketa iskoristite blizinu glavne gradske rive s koje redovito polaze izletnički brodovi te istražite ljepote Dalmacije.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate jedno noćenje s doručkom u economy double sobi s pogledom na more. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate polupansion u standard double sobi s pogledom na more te piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9.
hotel
hotelski restoran
klima
parking
terasa
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u economy double sobi s pogledom na more
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

1 x polupansion u standard double sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9.
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se