Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
GRATIS AMBALAŽA
Premium partner

Hotel Imperial, Vodice

Idealan obiteljski odmor uz udobnost kakvu zaslužujete

Hotel Imperial smješten je na obali Vodica te se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Nudi vam razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazen. Sve to čini ga mjestom za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.
Put Vatroslava Lisinskog 2, 22 211 Vodice
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Imperial smješten je na obali turističkog grada Vodice, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Ocijenjen je trima zvjezdicama i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor. Pruža opuštanje nakon kupanja u Jadranskom moru ili dana provedenog u razgledavanju sjeverne Dalmacije.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i a la carte restoran, aperitiv-bar, TV i sala, a na plaži suvenirnica, snack-barovi i cocktail-bar. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazen.

Tijekom ljeta u ponudi je bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudi se i mogućnost najma ležaljki.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između jednog ili dvaju noćenja s bogatim doručkom u prekrasnoj superior sobi s pogledom na plavi Jadran. Pored ponude naših paketa iskoristite razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje koje vam nudi Hotel Imperial.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior sobi i pogledom na more. Uključeno je i piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u superior sobi i pogledom na more. Uključeno je i piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren.
animacija
hotel
panorama
parking
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje u superior sobi/pogled more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

2 x noćenje u superior sobi/pogled more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se