Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Hotel Imperial, Vodice

Idealan obiteljski odmor uz udobnost kakvu zaslužujete

Hotel Imperial smješten je na obali Vodica te se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Nudi vam razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje, kao što su fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazen. Sve to čini ga mjestom za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.
Put Vatroslava Lisinskog 2, 22211 Vodice
01/4572-288
Više o ponudi

Hotel Imperial smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i á la carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

Tijekom ljeta u ponudi je bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudi se i mogućnost najma ležaljki.

U ponudi naših poklon paketa možete birati između jednog ili dva noćenja s bogatim doručkom, u prekrasnoj superior sobi s pogledom na plavi Jadran. Pored ponude naših paketa iskoristite razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje koje vam nudi Hotel Imperial.

 

Što dobivate u poklon paketu?

  • U poklon paketu “Čarobni odmor” dobivate 1 noćenje s doručkom u Superior sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon paketu “Vikend iz snova” dobivate 2 noćenja s doručkom u Superior sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefenom ili putem maila.
  • Ponuda ne vrijedi od 1.7. do 1.9. mjeseca i kada je objekt zatvoren
animacija
hotel
panorama
parking
vanjski bazen
wi-fi
1x noćenje s doručkom u Superior sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Parking
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1.7. do 1.9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

2x noćenje s doručkom u Superior sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Parking
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1.7. do 1.9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se