Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
Premium partner

Hotel Imperial, Vodice

Idealan obiteljski odmor uz udobnost kakvu zaslužujete

Hotel Imperial smješten je na obali Vodica te se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Nudi vam razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazen. Sve to čini ga mjestom za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.
Put Vatroslava Lisinskog 2, 22 211 Vodice
01 4572 288
Više o ponudi

Hotel Imperial smješten je na obali turističkog grada Vodice, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Ocijenjen je trima zvjezdicama i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor. Pruža opuštanje nakon kupanja u Jadranskom moru ili dana provedenog u razgledavanju sjeverne Dalmacije.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i a la carte restoran, aperitiv-bar, TV i sala, a na plaži suvenirnica, snack-barovi i cocktail-bar. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu te otvoreni bazen.

Tijekom ljeta u ponudi je bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudi se i mogućnost najma ležaljki.

U ponudi naših poklon-paketa možete birati između jednog ili dvaju noćenja s bogatim doručkom u prekrasnoj superior sobi s pogledom na plavi Jadran. Pored ponude naših paketa iskoristite razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje koje vam nudi Hotel Imperial.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate noćenje s doručkom u superior sobi i pogledom na more. Uključeno je i piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate dva noćenja s doručkom u superior sobi i pogledom na more. Uključeno je i piće dobrodošlice te besplatno korištenje parkinga. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 4 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Ponuda ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren.
animacija
hotel
panorama
parking
vanjski bazen
wi-fi
1 x noćenje u superior sobi/pogled more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

2 x noćenje u superior sobi/pogled more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi od 1. 7. do 1. 9. i kada je objekt zatvoren
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se