Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA
Excellence partner

Grand Hotel Primus, Terme Ptuj

Uživanje u stilu starih Rimljana

U najstarijem slovenskom gradu u Sloveniji smjestio se Grand Hotel Primus koji omogućava uživanje u stilu starih Rimljana koje je i sam Marko Antonije Prim, bivši rimski general, često prakticirao. Prepustite se masažama, kupajte se u bazenima i uživajte u individualnim posjetima sauni. Hotelski kuhari pripremat će za vas kulinarske delicije prema receptima iz davne prošlosti, i to od izvornih sastojaka. Grand Hotel Primus nudi vam bijeg od stvarnosti i uživanje na drevni način!
Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj, Slovenija
0038627 494 500
Više o ponudi

Grand Hotel Primus nalazi se u Ptuju i moderan je hotel ocijenjen četirima zvjezdicama. U Grand Hotelu možete odsjesti u udobnim sobama i apartmanima s najmodernijom opremom, a dostupne su i superior sobe koje karakterizira iznimna udobnost i mogućnost termalne kupke u sobi, u kadama koje osim obične vode imaju i dotok termalne vode. Nudi 119 soba.

Prednost hotela također su tri luksuzna predsjednička apartmana koja vam osim svih pogodnosti omogućuju da se opustite u finskoj sauni ili bazenu za masažu pod staklenom kupolom. Navečer se opustite na velikoj terasi pod zvjezdanim nebom. Uz čaroban smještaj hotelski će vam kuhari pripremati gastronomske delicije prema receptima iz davne prošlosti. I to isključivo od domaćih sezonskih namirnica. Za sve one koji traže aktivan odmor i brigu za tijelo dostupan je program Budimo fit te golfski teren za kombinaciju užitka i fizičke aktivnosti. Pored hotel nalazi se i veliki termalni vodeni park s olimpijskom bazenom za male i velike entuzijaste plivanja.

U ponudi našeg poklon-paketa pronaći ćete noćenje s doručkom, neograničeno korištenje bazena Vespasianus, ulaz na bazene i saune dvaput dnevno te cjelodnevno kupanje na dan odlaska kako bi osjećaj uživanja ostao s vama do vašeg idućeg povratka. Usudite se uživati kao stari Rimljani u moderno doba!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate noćenje s doručkom, neograničeno korištenje bazena Vespasianus, ulaz za bazene i saune (dvaput dnevno) te cjelodnevno kupanje na dan odlaska. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim.
  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o eventualnim alergijama.
  • Prije posjete, ako ste vegan ili vegetarijanac, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
golf
hotel
hotelski restoran
klima
masaža
parking
plivanje
prenoćište
sauna
terasa
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkom
Neograničeno korištenje bazena Vespasianus
Ulaz za bazene i saune (2x dnevno)
Cjelodnevno kupanje na dan odlaska
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

1,690.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se