Excellence partner

Linden Tree Retreat & Ranch, Velika Plana

Autentična vestern-idila u Hrvatskoj

U prekrasnoj dolini brojnih prirodnih ljepota nalazi se ranč Linden Tree Retreat. Tražite li nešto novo i neobično, ekološka destinacija za odmor u avanturističkom duhu pravi je izbor za vas. Iskusite život u divljini i prenoćite u pravom indijanskom šatoru ili se smjestite u toploj i intimnoj drvenoj kućici. Pobjegnite daleko od buke i urbanog života i odmorite se u jednom od najboljih luksuznih rančeva u Europi.
Velika Plana 2, 53 213 Velika Plana, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

Intimno i luksuzno utočište na Velebitu, u netaknutoj i UNESCO-m zaštićenoj divljini, prvorazredna je destinacija za sve koji traže ekološku destinaciju za odmor u avanturističkom duhu. Linden Tree Retreat & Ranch nalazi se daleko od buke i urbanog života te predstavlja jedan od najboljih luksuznih rančeva u Europi.

Tražite li nešto novo i neobično, ovo je pravi izbor za vas. Ali smještaj na ranču ograničen je. Može smjestiti tek nekoliko sretnika koji će iskusiti život u pravoj seoskoj idili. Oni će biti smješteni u toploj drvenoj kućici ili, ako su ljubitelji avantura, u pravom indijanskom šatoru. Ujutro se probudite uz miris svježe kave i autohtonih delicija spravljenih od lokalnih namirnica.

Ranč vam pruža niz aktivnosti poput istraživanja okoliša, jahanja, steličarstva, biciklizma, planinarenja, vožnje kanuom… Čak vam ni zimi neće biti dosadno uz mogućnost vožnje motora na snijegu, vožnje u saonicama te skijaškog trčanja.

U ponudi našeg poklon-paketa možete pronaći piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u double ensuite sobi ili indijanskom šatoru te korištenje svih standardnih aktivnosti ranča. Iskusite život u divljini u ovoj neponovljivoj avanturi. Provedite dan u sedlu, istražujući mistične šumske staze i stara napuštena sela, i provedite večer kao i svi kauboji – sjedeći uz vatru na otvorenome. Kušajte jela od organskih namirnica te domaće specijalitete restorana, a obilni doručak dat će vam snage za cjelodnevno jahanje. Uživajte u pravoj vestern-idili u Hrvatskoj!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate piće dobrodošlice, noćenje s doručkom u double ensuite sobi ili indijanskom šatoru te korištenje svih standardnih aktivnosti ranča. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati telefonski.
  • Ponuda ne vrijedi kada je objekt zatvoren.
apartmani
biciklistička-staza
ekološki uzgojeni sastojci
jahanje
lijepa priroda
panorama
parking
planinarenje
restoran
skijaško trčanje
Piće dobrodošlice
1 x noćenje s doručkom u double ensuite sobi ili indijanskom šatoru
Korištenje svih standardnih aktivnosti ranča
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00Kn

Pretplatite se