Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Villa Casa Romano, Buzet

Izvrstan odabir za čaroban bijeg u grad Buzet

Osim atraktivne lokacije, Casa Romano osvojit će Vas svojim luksuznim interijerom i interijerom, fuzijom mediteranskog i grčkog stila. Vanjski bazen okružen je zelenom prirodom, gdje si možete priuštiti potpuni mir i novu dimenziju stvarnosti, daleko od užurbanog života i obaveza. Na usluzi Vam je široka paleta usluga, uključujući dozvoljen boravak s kućnim ljubimcima, roštilj, parkiralište, terasa i slično.
Štrped 40/1, 52420 Buzet
091/6622-072
Više o ponudi

Vila Casa Romano smještena je u antičkom gradu Buzet koji  se nalazi na samom sjeveru Istre, u blizini granice sa Slovenijom. Njegova povijesna jezgra, koja datira iz srednjeg vijeka, leži na brežuljku iznad plodne doline najduže istarske rijeke – Mirne. Ova šarmantna dvosobna vila idealna je za obitelj ili parove. Kombinacijom suvremenih i tradicionalnih značajki posebno je mjesto za vaš odmor. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja i blagovaona, a na prvom katu dvije lijepo uređene spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.

U ponudi iz naših poklon paketa možete birati između 1 ili 2 noćenja u Villi Casa Romano. Interijeri u luksuznoj baroknoj vili su sofisticirani i dobro dizajnirana mješavina starog i novog. Originalni drevnih stropovi i kameni zidovi fuzija mediteranskog i grčkog stila koji odiše prozračnošću i profinjenošću. Nakon renoviranja barokna vila ispunjvala je najviše moguće zahtjeve u vezi standarda, umjetnosti i kulture. Vrt i privatni bazen okruženi su zelenim prirodom, a tu je otvorena blagovaonica i roštilj.

U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima, poput jahanja, vožnje bicikla i pješačenja.

 

Što dobivate u poklon paketu?

 

  • U paketu „Čarobni odmor“ dobivate 1 x noćenje u Casa Romano i bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U paketu „Vikend iz snova“ dobivate 2 x noćenja u Casa Romano i bocu vina u sobi. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

 

Dodatne upute

 

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Ponuda ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
hotel
klima
panorama
terasa
wi-fi
Žar
1x noćenje u Casa Romano
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00kn

2x noćenje u Casa Romano
Boca vina u sobi
Vrijedi za 2 osobe
Ne vrijedi u 7. i 8. mjesecu
Rezervacija 4 dana unaprijed

1,690.00kn

Pretplatite se