Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!

Restoran Gallus, Zagreb

Bogata restoranska ponuda u elegantnom hotelu u istočnom dijelu grada Zagreba

Zasladite svoje nepce u vrhunskom restoranu Gallus smještenom u modernom hotelskom objektu u Sesvetama, koji svojim gostima pruža svu udobnost i opremu suvremene hotelske ponude. Uživajte u jelima s à la carte menija ili dnevnoj ponudi! Od hladnih i toplih predjela, juha, bogate ponude mesnih jela i jela s roštilja do jela od ribe te raznih salata i priloga, ali i deserata, bogata restoranska ponuda zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim! U restoranu se jela prave od svježih i sezonskih namirnica, a naglasak je i na modernosti, pa kulinarski tim tako prati gastronomske trendove.
Brestovečka cesta 2B, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Elegantni Hotel Gallus smješten je u istočnom dijelu Zagreba u naselju Sesvete, na samo 10 km vožnje od centra grada. Sesvete su naselje koje će svojom poviješću i ponudom privuči posjetitelje te ih uvjeriti kako su za svoj boravak u glavnom gradu Hrvatske odabrali pravo mjesto.

Osim modernih i elegantnih soba, hotel raspolaže vrhunskim gurmanskim odredištem, Restoranom Gallus, koji u domaćoj atmosferi nudi velikodušne doručke, lagane ručkove i elegantna večernja jela, a bez obzira na to za što se odlučili, restoran je osigurao vrhunska vina u kojima ćete moći uživati uz jelo. U restoranu se jela prave od svježih i sezonskih namirnica, a naglasak je i na modernosti, pa kulinarski tim tako prati gastronomske trendove.

Uživajte u jelima s à la carte menija ili dnevnoj ponudi – što god izabrali, nećete biti razočarani! Od hladnih i toplih predjela, juha, bogate ponude mesnih jela (plata Gallus, biftek Gallus, tagliatta od ramsteka i brojna druga) i jela s roštilja do jela od ribe te raznih salata i priloga, ali i deserata, restoran Gallus ima tako široku ponudu da će je biti teško iscrpiti.

Očaravajući ambijent restorana Gallus u kombinaciji sa svijetlim i prozračnim dizajnom osigurava ugodno druženje i nezaboravne trenutke. Restoran raspolaže i lijepom ljetnom terasom na kojoj će vaše zadovoljstvo biti još veće, a u sklopu restorana nalazi se i dvorana za domjenke, vjenčanja, poslovne ručkove, prezentacije i slična događanja s oko 200 sjedećih mjesta.

Uronite u svijet udobnosti i gastronomskih otkrića te uživajte u Restoranu Gallus!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa i aperitiv dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa i dvije čaše šampanjca. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
klima
restoran
roštilj
terasa
vinska karta
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Aperitiv dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

450.00Kn

Meni u 4 slijeda po izboru chefa
Dvije čaše šampanjca
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se