Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
 

Restoran Scala, Vodice

Kvalitetna hrana u Restoranu Scala u Vodicama

Moderni i dizajnerski Boutique Hotel Scala d'Oro u Vodicama otvoren je 2018. godine i predviđen je za rad kroz cijelu godinu. Svojim gostima nudi nezaboravno iskustvo i jedinstveni doživljaj te vrhunski restoran s kvalitetnom ponudom mediteranske kuhinje, kao i vegetarijanskih i veganskih jela. Osim bogate ponude jela od mesa i morskih plodova, možete uživati i u kvalitetnim vinima, a iz restorana se pruža prekrasan pogled na more.
Lasan Ante Kalabera 22, 22211 Vodice
099 494 7121, 022 442 202
Više o ponudi

Na dvije minute od Boutique Hotela Scala dOro, u središtu Vodica, nalazi se Restoran Scala s kvalitetnom ponudom mediteranske kuhinje te vegetarijanskih i veganskih jela. Iz restorana se pruža prekrasan pogled na more.

Restoran nudi razna jela od mesa i morskih plodova, a možete uživati i u kvalitetnim vinima.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate meni u 3 slijeda po izboru chefa. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate meni u 4 slijeda po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski paket dobivate piće dobrodošlice, meni u 5 sljedova po izboru chefa i čašu vina uz glavno jelo. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
Meni u 3 slijeda po izboru chefa
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

Pretplatite se