Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Excellence partner

Roxanich Wine & Heritage Hotel, Motovun

Neponovljivo iskustvo u luksuznom istarskom hotelu

Roxanich Wine & Heritage Hotel moderno je zdanje koje će vašem boravku u Motovunu pridodati nužnu notu luksuza, stila i elegancije. Osim odmora i opuštanja u predivnom srednjovjekovnom gradu Motovunu i luksuznom hotelu, Roxanich Wine & Heritage Hotel nudi i pregršt aktivnosti za posjetitelje željne istraživanja i avanture. Gosti se mogu upustiti u potragu za bijelim i crnim tartufima, posjetiti lokalne farmere i doznati odakle dolaze sastojci za restoran, naučiti sve o proizvodnji vina te kušati najbolju ponudu iz podruma.
Kanal 30, 52424 Motovun
052 205 700
Više o ponudi

Roxanich Wine & Heritage Hotel moderno je zdanje koje će vašem boravku u Motovunu pridodati nužnu notu luksuza, stila i elegancije.

Sobe ovog hotela nisu samo elegantno namještene i bogato opremljene, već je svaka jedinstvena i uređena na poseban način. Drveni namještaj te maštovito dizajnirani i višebojni zidovi, u svakoj sobi drugačiji, učinit će vaš boravak u ovom hotelu neponovljivim iskustvom!

Objekt uključuje terasu za sunčanje s bazenom i vrt te spa i wellness centar stvorene za vaše opuštanje. Uživajte u finskoj sauni i turskoj kupelji te obnovite svoj duh i tijelo!

Osim odmora i opuštanja u predivnom srednjovjekovnom gradu Motovunu i luksuznom hotelu, Roxanich Wine & Heritage Hotel nudi i pregršt aktivnosti za posjetitelje željne istraživanja i avanture. Gosti se mogu upustiti u potragu za bijelim i crnim tartufima, posjetiti lokalne farmere, vidjeti odakle dolaze sastojci za hotelski restoran, doznati sve o proizvodnji vina i kušati najbolju ponudu iz hotelskog podruma, poći pogledati veličanstvenog istarskog boškarina ili se vinuti u let iznad središnje Istre – sve je moguće!

Zaputite se u Motovun i doživite najbolje što Istra nudi!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate 1 x noćenje s doručkom u Superior Valle sobi, degustaciju 5 odabranih vrsta Roxanich vina, korištenje hotelskog bazena i wellnessa te parking u garaži hotela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Vikend iz snova dobivate 2 x noćenje s doručkom u Superior Valle sobi, degustaciju 5 odabranih vrsta Roxanich vina, korištenje hotelskog bazena i wellnessa te parking u garaži hotela. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
hotel
klima
restoran
terasa
vinski podrum
wi-fi
1 x noćenje s doručkom u Superior Valle sobi
Degustacija 5 odabranih vrsta Roxanich vina
Korištenje hotelskog bazena i wellnessa
Parking u garaži hotela
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi od 15.06. - 01.10.

989,00Kn131,26

2 x noćenje s doručkom u Superior Valle sobi
Degustacija 5 odabranih vrsta Roxanich vina
Korištenje hotelskog bazena i wellnessa
Parking u garaži hotela
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 7 dana unaprijed
Ponuda ne vrijedi od 15.06. - 01.10.

1.690,00Kn224,30

Pretplatite se