Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more Resort koje nudi savršen pogled na more
Excellence partner

Ruža Vjetrova Resort

Resort koje nudi savršen pogled na more

Resort koje nudi savršen pogled na more! Hotel Resort Ruža Vjetrova smješten je na zabačenom poluotoku u jedinstvenom mjestu s prirodnom kombinacijom mora, vjetra i kamena. Osnovan je s ciljem pružanja gostima jedinstveno iskustvo prirode u autentičnom i intimnom okruženju. Položaj rta, na kojem se nalazi Hotel Resort Ruža Vjetrova, mjesto je na kojem se presijecaju vjetrovi, što ga čini jedinstvenim i atraktivnim na crnogorskom primorju. Ovaj usamljeni poluotok, od čega park šuma čini polovinu lokacije, sa vlastitom privatnom plažom, pruža savršene uvjete za siguran i ugodan odmor.
Veliki pijesak 25, 85000 Bar, Crna Gora
+385 457 2288
Više o ponudi

Hotel Resort Ruža Vjetrova smješten je na zabačenom poluotoku u jedinstvenom mjestu s prirodnom kombinacijom mora, vjetra i kamena. Osnovan je s ciljem pružanja gostima jedinstveno iskustvo prirode u autentičnom i intimnom okruženju. Položaj rta, na kojem se nalazi Hotel Resort Ruža Vjetrova, mjesto je na kojem se presijecaju vjetrovi, što ga čini jedinstvenim i atraktivnim na crnogorskom primorju. Ovaj usamljeni poluotok od 50 000 četvornih metara, od čega park šuma čini polovinu lokacije, s vlastitom privatnom plažom, pruža savršene uvjete za siguran i ugodan odmor.

Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi savršen pogled na more iz luksuznih apartmana, mediteranskog i nacionalnog okusa uz osvježenja iz beach barova, dva bazena i hotelsku plažu. To je zračni spa sa savršenim uvjetima za zdravu rekreaciju. Pripremili smo posebna igrališta za sport i rekreaciju, poput tenisa, košarke, odbojke na pijesku, kuglanja i joge. Dodatni sadržaji uključuju dječji klub, zoološki vrt i amfiteatar.

Uspostavili su rijetku vezu prirode i kulture u isključivo dizajniranom okruženju. o je autentično i intimno mjesto gdje možete iskusiti spoj kulture, zemljopisa i povijesti u kombinaciji s različitim ponudama u atmosferi savršenog smještaja i udobnosti.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

U poklon paketu “Čarobni odmor” dobit ćete noćenje i doručak u Standardnoj sobi s pogledom na more i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

U poklon paketu “Vikend iz snova” dobit ćete noćenje s polupansionom u Superior sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice i bocu pjenušca u sobi. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

 

Dodatne informacije:

Rezervacije su potrebne najmanje 3 dana unaprijed.

Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-mailom.

djeca
hotel
klima
lijepa priroda
panorama
parking
terasa
wellness
wi-fi
1x noćenje s doručkomu Standardnoj sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

144,99

1x noćenje s doručkomu Standardnoj sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

144,99

1x noćenje s polupansionom u Superior sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

239,99

1x noćenje s polupansionom u Superior sobi s pogledom na more
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

239,99

Pretplatite se