Ruža Vjetrova Resort

Resort koje nudi savršen pogled na more

Resort koje nudi savršen pogled na more Hotel Resort Ruža Vjetrova smješten je na zabačenom poluotoku u jedinstvenom mjestu s prirodnom kombinacijom mora, vjetra i kamena. Osnovan je s ciljem pružanja gostima jedinstveno iskustvo prirode u autentičnom i intimnom okruženju. Položaj rta, na kojem se nalazi Hotel Resort Ruža Vjetrova, mjesto je na kojem se presijecaju vjetrovi, što ga čini jedinstvenim i atraktivnim na crnogorskom primorju. Ovaj usamljeni poluotok, od čega park šuma čini polovinu lokacije, sa vlastitom privatnom plažom, pruža savršene uvjete za siguran i ugodan odmor.
Veliki pijesak 25
01457-2288
Više o ponudi

Hotel Resort Ruža Vjetrova smješten je na zabačenom poluotoku u jedinstvenom mjestu s prirodnom kombinacijom mora, vjetra i kamena. Osnovan je s ciljem pružanja gostima jedinstveno iskustvo prirode u autentičnom i intimnom okruženju. Položaj rta, na kojem se nalazi Hotel Resort Ruža Vjetrova, mjesto je na kojem se presijecaju vjetrovi, što ga čini jedinstvenim i atraktivnim na crnogorskom primorju. Ovaj usamljeni poluotok od 50 000 četvornih metara, od čega park šuma čini polovinu lokacije, s vlastitom privatnom plažom, pruža savršene uvjete za siguran i ugodan odmor.

Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi savršen pogled na more iz luksuznih apartmana, mediteranskog i nacionalnog okusa uz osvježenja iz beach barova, dva bazena i hotelsku plažu. To je zračni spa sa savršenim uvjetima za zdravu rekreaciju. Pripremili smo posebna igrališta za sport i rekreaciju, poput tenisa, košarke, odbojke na pijesku, kuglanja i joge. Dodatni sadržaji uključuju dječji klub, zoološki vrt i amfiteatar.

Uspostavili su rijetku vezu prirode i kulture u isključivo dizajniranom okruženju. o je autentično i intimno mjesto gdje možete iskusiti spoj kulture, zemljopisa i povijesti u kombinaciji s različitim ponudama u atmosferi savršenog smještaja i udobnosti.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

U poklon paketu “Čarobni odmor” dobit ćete noćenje i doručak u Standardnoj sobi s pogledom na more i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

U poklon paketu “Vikend iz snova” dobit ćete noćenje s polupansionom u Superior sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice i bocu pjenušca u sobi. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

 

Dodatne informacije:

Rezervacije su potrebne najmanje 3 dana unaprijed.

Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-mailom.

hotel
terasa
wi-fi
1x noćenje s doručkomu Standardnoj sobi s pogledom na morje
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

989.00Kn

1x noćenje s polupansionom u Superior sobi s pogledom na morje
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 3 dana ranije

1,690.00Kn

Pretplatite se