Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini Skijanje na Soriškoj planini

Skijanje na Soriškoj planini

Adrenalinski zimski doživljaj

Soriška planina slovi za ljepoticu među planinama. Odmaralište koje se nalazi nadomak slikovitog sela Sorica nudi mnoštvo aktivnosti, prekrasan pogled i savršeno opuštanje tijekom cijele godine. Zimi na Soriškoj planini radi skijalište koje svojim povoljnim položajem, lakim pristupom, odličnom vidljivošću i raznolikim terenom nudi zimske užitke za sve generacije.
Zgornja Sorica 55, 4229 Sorica
01/ 4572-288
Više o ponudi

Na granici Primorske i Gorenjske, u zagrljaju šuma Jelovice i na rubu Julijskih Alpa, na nadmorskoj visini od 1287m do 1550m, nalazi se ljepotica među planine, Soriška planina. Malo i ljubazno turističko središte, samo nekoliko koraka od pitoresknog sela Sorica, nudi mnoštvo aktivnosti, prekrasan pogled i savršeno opuštanje tijekom cijele godine.

Zimi na Soriškoj planini radi skijalište koje svojim povoljnim položajem i raznolikim terenom nudi zimske užitke za sve generacije. Na skijalištu možete koristiti; dječji tobogan Lucija, tri tobogana i dvosjed Lajnar. Osim alpskog skijanja na deset kilometara staza, posjetitelji mogu uživati ​​u brzom  skijanju, skijaškom trčanju na uređenim stazama kroz šume Jelovice, sanjkanju, krpljanju i zimskom planinarenju po okolnim vrhovima.

Lakim pristupom, dječjom vučnicom i transparentnošću skijalište je pogodno za obitelji, učenje prvih skijaških zavoja, škole u prirodi, skijaške tečajeve i natjecanja, rekreativno i profesionalno skijanje . Soriška planina ima dvije homologirane slalomske staze, na kojima su rođena poznata imena slovenskog i svjetskog alpskog skijanja, pogodne za obuku mladih skijaša i zahtjevnija natjecanja.

Što dobivate u paketu?

  • U poklon paketu “Adrenalinski doživljaji” dobivate 4-satnu skijašku kartu i ručak iz dnevne ponude pansiona Lajnar. Ponuda vrijedi za dvije osobe.

Dodatne upute:

  • Obavezna prethodna najava putem telefona ili e-mail adrese
4-satna skijaška karta
Ručak iz dnevne ponude u pansionu Lajnar
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna prethodna najava

89,99678,03Kn

Pretplatite se