Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ

Smještaj na farmi Pri Požarju

Uživajte u spokoju netaknute prirode

Napunite svoje tijelo energijom i razbistrite um na eko-turističkoj farmi Pri Požarjevih, gdje Požarjevi žive i rade u savršenom skladu s prirodom. Bave se stočarstvom, poljoprivrednim uzgojem i vinovom lozom, a nude i dvokrevetne sobe za samostalan boravak i opuštanje izvornom lokalnom hranom. Okolica nudi i brojne mogućnosti za rekreaciju, posebno za planinarenje i biciklizam.
Bač 19, 6253 Knežak, Slovenija
+386 (0) 41 733 640
Više o ponudi

 

Ekološka turistička farma Pri Požarju smještena je u selu Bač u dolini Pivke i nudi šest dvokrevetnih soba s balkonima, opremljene kablovskom televizijom i bežičnim internetom, restoran i bar s prostranom terasom, parkiralište i uređenu trgovinu bicikala. Kod Požarjeva su generacije predaka uvijek bile uključene u uzgoj konja i goveda i proizvodnju domaće hrane. Danas se od poljoprivrednih poslova bave uključuju stočarstvo, poljodjelstvo i vinovom lozom. Požarjevi žive i rade na principu organskog uzgoja, koji naglašava život u skladu s prirodom i smatra gazdinstvo holističkim, jedinstvenim sustavom i osigurava ravnotežu svih uključenih elemenata (tla, biljaka, životinja i čovjeka). Pravo je mjesto gdje se možete opustiti, disati na svježem zraku, uživati ​​u tišini netaknute prirode i osjetiti istinski boravak u središtu malog skučenog sela.

Na farmi možete isprobati autentičnu domaću hranu kao što su svinjska pečenja, pečena janjetina, govedinapiletina s pršutom i sirom u tijestu i druge svježe pripremljene tradicionalne delicije. Djeca će moći uživati ​​u pogledu na krave i junice na pašnjaku i nahraniti ih, vidjeti kokoši u kokošinjcu i pokupiti jaja, igrati se s kućnim psom Mikijem i pomoći domaćicama da pripreme specijalitete kuće, orahe po tradicionalnom receptu. U okolici postoje brojne mogućnosti za rekreaciju, posebno za planinarenje i biciklizam. Pješice ili biciklom možete krenuti uređenom područnom stazom „Beu kamn“ koja pokriva prirodnu, sakralnu, tehničku i kulturnu baštinu, dok se zahtjevniji izletnici mogu popeti na brdo Tuščak koji pruža veličanstven pogled na dolinu Gornje Pivke. Moguće je posjetiti i muzej povremenih jezera Pivka i muzej vojne povijesti Pivka.

U našim paketima možete birati između različitih broja noćenja s doručkom ili polupansionom. U svakom paketu dobivate i piće dobrodošlice.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Romantični bijeg dobivate noćenje s polupansionom i piće dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Čarobni odmor dobivate dva noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice. Ponuda vrijedi za 2 osobe.

Korisni savjeti:

  • Potrebna je prethodna rezervacija.
  • Rezervaciju možete izvršiti telefonom ili e-poštom.
biciklistička-staza
restoran
romantično
wi-fi
1 x noćenje sa polupansionom
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna je prethodna rezervacija

89,99678,03Kn

2 x noćenje sa polupansionom
Piće dobrodošlice
Vrijedi za 2 osobe
Potrebna je prethodna rezervacija

144,991.092,43Kn

Pretplatite se