Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Konjički klub Jarun

Jahački klub na obalama zagrebačkog mora

Znanstveno je dokazano da životinje mogu imati terapeutsko djelovanje na ljude te se svakome preporučuje da u svoj pretrpani raspored uvrste vrijeme koje će provesti u prirodi i društvu životinja. Uz najbolje i licencirane trenere ovo je pravo mjesto za ostvarivanje ljubavi prema sportu i životinjama. Naučite jahati i neka Vam sport i rekreacija postanu prioritet. Bezbrižno uživanje s ovim plemenitim životinjama će Vas oduševiti.
Vrbje 78, 10000 Zagreb
098/9190-616
Više o ponudi

Konjički klub Jarun osnovan je 2006. godine, a nalazi se u Športsko rekreacijskom centru Jarun. U konjičkom klubu školovani su brojni jahači koji su uspješno položili licencu HKS-a za dresurno i preponsko jahanje. Klub je  osvojio odličja na internacionalnim kao i nacionalnim prvenstvima i ostalim natjecanjima. Poznati zagrebački konjički klub nastao je iz ljubavi prema sportu i plemenitim životinjama poznati. Kao i svaki klub koji ozbiljno shvaća svoj posao i ulogu u društvu, postavljena je visoka zadaća da kroz svoj rad promiče konjički sport te da ostvari sve uvjete za postizanje visokih sportskih uspjeha. Na ranču konjičkog kluba Jarun, stanuje čak 30 rasnih konja, od kojih je 12 za školu jahanja, koja pomaže da se oslobodite stresa. Vaše tijelo bit će Vam zahvalno jer napokon činite nešto za njega, a Vaš um u kojem prečesto kolaju samo brige i problemi postat će zelena i prostrana livada, mjesto na koje svi žele pobjeći kako bi uhvatili trenutak za sebe.

U ponudi iz naših poklon paketa birajte između 3 i 5 sati jahanja. Naučite jahati uz pomoć vrsnih i licenciranih trenera. Ne trebate biti kauboj iz američkih Westerna da biste odjahali u suton, sve što Vam je za to potrebno nalazi se u konjičkom klubu Jarun.

U ponudi kluba možete pronaći  i malu školu jahanja kroz koju će svoje najmlađe članove učiti ne samo jahanju, nego i bitnim životnim vrijednostima kao što su odgovornost i briga za životinju. Pony leading, jahanje ponija uz vodiča kao ii stupanj male škole jahanja, pruža najmlađima mogućnost da dožive uzbuđenje natjecanja i osvajanje prvih nagrada. Šetnje na ponijima za djecu organiziraju se svake subotu i nedjelju.

Što dobivate u poklon paketu?

  • U paketu „ Adrenalinski doživljaj “ dobivate tri sata jahanja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U paketu „XXL Extreme“ dobivate 5 sati jahanja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Dodatne upute

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Preporučamo udobne tenisice i odjeću.

 

djeca
jahanje
lepa-narava
panorama
parkirišče
sportski centar
Tri sata jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pet sati jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se