Vrijeme isporuke je 1 – 3 radna dana.
AKCIJA 1+1B
Premium partner

Konjički klub Jarun

Jahački klub na obalama "zagrebačkog mora"

Znanstveno je dokazano da životinje mogu imati terapeutsko djelovanje na ljude, pa se svakome preporučuje da u svoj pretrpani raspored uvrsti vrijeme koje će provesti u prirodi i društvu životinja. Uz najbolje i licencirane trenere, ovo je pravo mjesto za ostvarivanje ljubavi prema sportu i životinjama. Naučite jahati i neka vam sport i rekreacija postanu prioritet. Bezbrižno uživanje s ovim plemenitim životinjama će vas oduševiti!
Vrbje 78, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Konjički klub Jarun osnovan je 2006. godine, a nalazi se u Športsko-rekreacijskom centru Jarun. U konjičkom klubu školovani su brojni jahači koji su uspješno položili licencu HKS-a za dresurno i preponsko jahanje. Klub je osvojio odličja na internacionalnim, kao i nacionalnim prvenstvima te ostalim natjecanjima. Poznati zagrebački konjički klub nastao je iz ljubavi prema sportu i plemenitim životinjama. Kao i svaki klub koji ozbiljno shvaća svoj posao i ulogu u društvu, postavljena je visoka zadaća da kroz svoj rad promiče konjički sport te da ostvari sve uvjete za postizanje visokih sportskih uspjeha.

Na ranču konjičkog kluba Jarun stanuje čak 30 rasnih konja, od kojih je 12 za školu jahanja, koja pomaže da se oslobodite stresa. Vaše tijelo bit će vam zahvalno jer napokon činite nešto za njega, a vaš um, u kojem suviše često kolaju samo brige i problemi, postat će zelena i prostrana livada – mjesto na koje svi žele pobjeći kako bi uhvatili trenutak za sebe.

U ponudi iz naših poklon-paketa birajte između 3 i 5 sati jahanja. Naučite jahati uz pomoć vrsnih i licenciranih trenera. Ne trebate biti kauboj iz američkih westerna da biste odjahali u suton – sve što vam je za to potrebno nalazi se u konjičkom klubu Jarun!

U ponudi kluba možete naći i malu školu jahanja, kroz koju će najmlađe članove učiti ne samo jahanju, nego i važnim životnim vrijednostima kao što su odgovornost i briga za životinju. Pony leading, jahanje ponija uz vodiča kao 2. stupanj male škole jahanja, pruža najmlađima mogućnost da dožive uzbuđenje natjecanja i osvajanje prvih nagrada. Šetnje na ponijima za djecu organiziraju se svake subote i nedjelje.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate tri sata jahanja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate 5 sati jahanja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

Korisni savjeti:

  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
  • Preporučujemo udobne tenisice i odjeću.
djeca
jahanje
lijepa priroda
panorama
skupine
sportski centar
Tri sata jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pet sati jahanja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se