Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.
Premium partner

Bungee jumping, Jasenice

Nezaboravan adrenalinski skok

Jedan od načina da se odlično zabavite, osjetite adrenalin, ali i oslobodite straha zasigurno je bungee jumping u prekrasnom okruženju. Za sigurnost vaše adrenalinske avanture pobrinut će se naš profesionalni i stručni tim, koji će projektirati adekvatan sustav veza za svakog pojedinca i tako eliminirati strah, a skok učiniti sigurnim i zabavnim. Prevladajte svoj strah, pobijedite rutinu i skočite s jednog od najljepših mostova na Jadranu!
Jadranska magistrala, 23247, Jasenice
01 4572 288
Više o ponudi

Bungee jumping daje vam priliku da pobijedite svoj unutarnji strah te dobijete ogromnu dozu adrenalina. Velika doza adrenalina koja prolazi kroz tijelo tijekom bestežinskog pada idealna je za avanturiste i adrenalinske entuzijaste. Prevladajte svoj strah i skočite u bezvremensku dimenziju u kojoj ćete osjetiti samo strujanje vjetra i vidjeti plavetnilo mora. Najvažnija karika sigurnosti u bungee jumpingu je operater. Osim vrhunske opreme, neophodan je obučen, siguran, stručan i profesionalan operater. Sama bungee oprema sastoji se od mnogobrojnih komponenti. Sustav veza sastoji se od karabinera i nekoliko desetaka metara alpinističke gurtne. Bungee uže izrađeno je od nekoliko tisuća niti prirodnog lateksa. Svako uže kod proizvođača prolazi rigorozne testove i dostavlja se s atestom. Dođite, stanite na rub mosta i suočite se sa strahom koji je za mnoge jedan od najvećih izazova u životu!

U našoj ponudi možete birati između bungee skoka s Masleničkog mosta ili Mosta dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku. Eliminacijom ljudskog faktora (višestruke kontrole opreme prije skoka) bungee jumping postaje ono što i jest – odlična zabava. Dođite i uvjerite se i sami!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x bungee skok s Masleničkog mosta i 1 x promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate 1 x Bungee skok s Dubrovačkog mosta i 1 x promo DryFit SelectBox majicu. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Savjetujemo udobnu i toplu sportsku odjeću i obuću.
  • Nužno je pridržavati se svih sigurnosnih i tehničkih uputa operatera.
  • Zabranjen skok osobama pod utjecajem alkohola i opojnih droga.
  • Bungee jumping se ne preporučuje trudnicama.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
kućni ljubimci
lijepa priroda
panorama
parking
plivanje
psi dobrodošli
1 x bungee skok s Masleničkog mosta
1 x promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

1 x bungee skok s Mosta dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku
1 x promo DryFit SelectBox majica
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se