Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NAGRADNI NATJEČAJ
Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica Adrenalinski park Crikvenica
Premium partner
Smart partner

Adrenalinski park Crikvenica

Nezaboravna adrenalinska avantura i rekreacija

Pripremite se za nezaboravno adrenalinsko iskustvo u rekreativnom parku s visećim stazama integriranima u borovoj šumi. Naučit ćete kako se na siguran način penjati s mjesta na mjesto koristeći razne prolaze, viseće mostove i platforme. Svi ljubitelji adrenalina zasigurno će uživati u vrhunskoj zabavi i druženju. Povedite svoje prijatelje te uz svladavanje brojnih prepreka i izazova uživajte u nezaboravnom doživljaju koji ćete dugo pamtiti.
Klanfari 7, 51260 Crikvenica, Hrvatska
+385 98 259 755
Više o ponudi

Adrenalinski park Crikvenica nalazi se u ulici Milovana Muževića u Crikvenici koja se nalazi u središtu Crikveničke rivijere. Lociran je u blizini hotela Omorika, samo 500 m od mora. Adrenalinski park predstavlja jedan potpuno novi turistički sadržaj, koji se sastoji od visećih staza integriranih u borovoj šumi, nogometnog kaveza, ringa za sumo borbe i paintball terena. Naučit ćete na siguran način skakati i prelaziti sa stabla na stablo koristeći razne prolaze (mostove, platforme, viseće mostove i slično), što će vam povećati razinu adrenalina u krvi.

Adrenalinski park pruža vam obilje noviteta u svladavanju različitih vježbi na stablima. Instalacije čeličnih sajli, užadi i platformi na stablima postavljenih na 1, 5 i 8 metara visine korisnicima omogućuju penjanje u potpunoj sigurnosti. Možete se penjati po stazama različitih dužina na različitim visinama. Sve što vam je potrebno jest ravnoteža, koncentracija, malo tjelesne kondicije te dobro raspoloženje. Adrenalinski Park Crikvenica pružit će vam nezaboravno iskustvo. U neposrednoj blizini parka nalaze se hotel Therapia, lječilišni kompleks Thalassotherapia te čitav niz ugostiteljskih i sportsko-rekreacijskih objekata.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete izabrati između adrenalinskog penjanja na maloj, ekstremnoj ili velikoj stazi te trampolina i sumo hrvanja, a oni zainteresirani za klasične sportove mogu isprobati nogomet u kavezu i paintball. Paintball možete igrati na vanjskim površinama i unutar objekata. Povedite svoje najdraže u avanturu života!

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate paintball start paket, skakanje na trampolinu, nogomet u kavezu te adrenalinsko penjanje na maloj stazi. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate paintball start paket, nogomet u kavezu te adrenalinsko penjanje na ekstremnoj ili velikoj stazi. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate paintball extra paket, nogomet u kavezu, adrenalinsko penjanje i sumo hrvanje. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo udobnu sportsku odjeću i obuću. Poželjno je ponijeti rezervnu odjeću kako biste se mogli presvući nakon aktivnog boravka u adrenalinskom parku.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
parking
penjanje
planinarenje
vanjsko igralište
Paintball start paket, trampolin
Nogomet u kavezu
Adrenalinsko penjanje na maloj stazi
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

29,99

Paintball extra paket
Nogomet u kavezu
Adrenalinsko penjanje, sumo hrvanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Paintball extra paket
Nogomet u kavezu
Adrenalinsko penjanje, sumo hrvanje
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Pretplatite se