Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!
SPAR AKCIJA 1+1B

Amazona Fitness Club, Zagreb

Centar opremljen najnovijom fitness opremom

Fitness centar se nalazi u vrlo lijepom okruženju, u sklopu Sportskog centra Vrapče, okružen zelenilom. Jedna je od najbolje opremljenih teretana u Zagrebu. Uz stručno osoblje, sprave najnovije američke linije te ugodan novouređeni prostor, zasigurno ćete biti zadovoljni ponudom i rezultatima. Kreirajte svoj program i dovedite svoje tijelo u zavidnu formu u vrhunski uređenoj teretani.
Bolnička cesta 49, 10000 Zagreb, Hrvatska
01 4572 288
Više o ponudi

Amazona Fitness Club jedan je od najmodernije opremljenih fitness centara u Zagrebu. Otvoren je 15. rujna 2012. godine na adresi Bolnička 49A u sklopu Sportskog centra Vrapče. Samo 10 minuta od centra grada, a opet dovoljno daleko da možete uživati u našem prostoru koji je vrlo lijepo uređen i nadasve uredan. Prostor od 600 kvadratnih metara sadrži dvije sportske dvorane za provođenje grupnih fitness programa, prostranu, vrhunski opremljenu teretanu namještenu najnovijim spravama Hoist, dvije svlačionice, dvije velike kupaonice, prostor za prijem te terasu za vanjsko vježbanje i provođenje grupnih fitness programa.

U Amazona Fitness Clubu možete vježbati yogu, pilates, aerobic, zumbu i MyBody, ExtremeBody ili FeMMA. Booty Factory Core trening, kako i samo ime govori, služi jačanju mišića trupa koji su nam potrebni za izvođenje svih ostalih vježbi te za lakše svakodnevno funkcioniranje. Fatburn & Toning je trening srednjeg intenziteta u kojem se koriste mala vanjska opterećenja u obliku malih bučica, šipki ili laganih utega za gležnjeve. Kreirajte trening po želji i učvrstite cijelo tijelo ili određeno područje. Instruktori su educirani na Kineziološkom fakultetu, vrlo su profesionalni i nadasve ljubazni, što je garancija da ćete biti zadovoljni našom ponudom.

U ponudi iz našeg poklon-paketa možete birati između dvotjedne članarine kako biste se upoznali s programom te mjesečne članarine i 2 grupna programa tjedno uz dogovor s voditeljem kada se zaljubite u osjećaj poslije intenzivna treninga.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate dvotjednu članarinu za korištenje teretane koja vam omogućuje svakodnevne dolaske. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Sport i zabava dobivate mjesečnu članarinu za korištenje teretane, 2 grupna programa tjedno uz dogovor s voditeljem. Mogući su svakodnevni dolasci. Ponuda vrijedi za 1 osobu.

 

Korisni savjeti:

  • Savjetujemo udobnu sportsku odjeću i obuću.
  • Sa sobom ponesite ručnike i energetsko piće ili vodu.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 1 dan unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
aerobik
fitness
joga
parking
pilates
sportski centar
terasa
Dvotjedna članarina za teretanu
Omogućeni dolasci svaki dan
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

185.00Kn

Mjesečna članarina za teretanu
2 grupna programa tjedno s voditeljem
Omogućeni dolasci svaki dan
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 1 dan unaprijed

299.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se