Za narudžbe do 12 sati dostava je sljedeći radni dan. U slučaju povećanog opsega posla dostavne službe, vrijeme dostave je do 3 radna dana.

Kanu safari - Gorski tok

Uživajte tijekom lagane vožnje niz rijeku Kupu

Društvo za sportsko-rekreativni turizam Gorski tok vodi vas na kanu safari. Zamislite da se kanuom lagano spuštate niz kristalno čistu rijeku, prolazite kroz duboke kanjone te mnoštvo tjesnaca i slapova okruženi netaknutom prirodom. Poklonite svojim najdražima predivan pogled na prirodne ljepote rijeke Kupe, koja obiluje raznolikošću flore i faune, a njezina kristalna svježina pruža predah od ljetnih vrućina. Iskusite vožnju kanuom niz mirniji dio rijeke i čari prirode koje vas neće ostaviti ravnodušnima.
Kralja Tomislava 11, 51301 Brod na Kupi
051/812-864
Više o ponudi

Društvo za sportsko-rekreativni turizam Gorski tok vodi vas na kanu safari. Za one koji ne znaju o čemu je riječ, zamislite da se kanuom lagano spuštate niz kristalno čistu rijeku, prolazite kroz duboke kanjone te mnoštvo tjesnaca i slapova okruženi netaknutom prirodom.

Članovi društva Gorski tok organiziraju kajakkanu safari u ljetnim mjesecima na mirnijem dijelu rijeke, gdje su brzaci sigurni i za one bez veslačkog iskustva.

Na ovom izletu imate vremena posvetiti se uživanju u prirodnim ljepotama rijeke Kupe, koja obiluje raznolikošću flore i faune, a njezina kristalna svježina pruža predah od ljetnih vrućina.

Za ovo vodeno uživanje društvo Gorski tok koristi samo vrhunske sit on top” kajake, koji se odlikuju stabilnošću i čine ovaj izlet pogodnim kako za odrasle, tako i za djecu. Čamci ovakve vrste su nepotopivi jer su izliveni u jednom komadu i nemaju korito, a sustav za odvodnju onemogućuje ulazak vode, što ih svrstava među najsigurnije čamce.

Izlet traje 3 – 4 sata, a to vrijeme možete iskoristiti za veslanje, kupanje, skakanje u rijeku i odmor na najljepšim dijelovima gorskog toka Kupe.

Za one sklone izazovima, tu je grbajelska lijana”, koja traži nešto spretnosti i kondicije te nam pruža užitak avanture i na ovakvom izletu.

Društvo za sportsko-rekreativni turizam Gorski tok poziva vas da ih posjetite. U Gorskom toku aktivno ćete se odmoriti, rekreacijom odmaknuti od svakodnevnih briga i napuniti se energijom netaknute prirode gorskog toka rijeke Kupe.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Sport i rekreacija dobivate kanu safari. Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon-paketu Adrenalinski doživljaji dobivate kanu safari. Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Preporučujemo dvostruku sportsku odjeću i čvrste sandale, tenisice ili slično, kupaći kostim, kremu za sunčanje, sendvič ili lunch paket te piće za osvježenje. Neobavezni su fotoaparat, ručnik i kapa za zaštitu.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 5 dana unaprijed. Svoj termin možete rezervirati telefonom ili e-mailom.
lijepa priroda
panorama
plivanje
rafting
Kanu safari
Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10.
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 5 dana unaprijed

185.00Kn

Kanu safari
Ponuda vrijedi u terminu od 15.04. do 31.10.
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 5 dana unaprijed

599.00Kn

Pretplatite se