Mobile menu
Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
NATJEČAJ SXP1
NAGRADNI NATJEČAJ
SPAR AKCIJA 1+1
Guests winner

Das Ist Valter, Škofja Loka

Bosansko gostoprimstvo s autohtonom kuhinjom

Zbog izvrsne kuhinje i usluge, lanac restorana Das Ist Valter brzo se proširio na više slovenskih gradova i Austriju. Izvrsni kuhari donose vam jela poput pite, juhe, graha, variva, vrućih ćevapa, rezanaca, sudžuka, sarme, šopske salate, ali i slastica poput baklave i tufahija. Valter poziva sve koji uživaju u bosanskim delicijama da posjete ovaj tradicionalni restoran!
Kidričeva cesta 8c, 4220 Škofja loka, Slovenija
01 4572 288
Više o ponudi

Das Ist Valter u Škofji Loka dio je lanca restorana s istim imenom od kojih je prvi otvoren u Kranju. Lanac se ubrzo proširio i na druge slovenske gradove poput Ljubljane, Maribora, Škofje Loke i Jesenica. Valter nije samo partizanski junak koji je obranio Sarajevo, nego Valter i dalje živi kroz kuhinju. Na jelovniku možete uživati u pravim izvornim bosanskim specijalitetima poput pita, juhe, graha, tarhane, variva, ćevapa, rezanaca, sudžuka, sarme i šopske salate, a zasladiti se možete baklavom ili tufahijama. Ono što obavezno slijedi poslije jest crna kava poslužena u fildžanima i rahat lokum. Za one koji posebno uživaju u bosanskim proizvodima nudi se i čuvena bosanska Drina cigareta, a cijelo vrijeme u pozadini vas prate melodije bivše Jugoslavije dok se kultni film Valter brani Sarajevo” vrti na televizijskim ekranima.

Iako postoji mnogo restorana u kojima možete jesti ćevape i ostale delicije bosanske kuhinje, u restoranu Das Ist Valter možete kušati tradicionalne recepte i bez svinjetine. Za toplog vremena uživati možete i u lijepo uređenom vrtu.

U ponudi iz naših poklon-paketa možete birati između pića dobrodošlice i juhe tarhane, tanjura s prilogom za više ljudi, salate, tulumbe te vina ili soka. Dopustite svim vašim osjetilima da uživaju u čarima bosanskog gostoprimstva u restoranu Das Ist Valter.

 

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Stol za dvoje dobivate tarhana juhu, tanjur za 2 osobe s prilogom, tulumbo i 0,1 dcl vina ili 0,3 dcl bezalkoholnog pića. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Najbolji užitci dobivate tarhana juhu, tanjur za 2 osobe s prilogom, tulumbo i 0,1 dcl vina ili 0,3 dcl bezalkoholnog pića. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Gurmanski stol dobivate tarhana juhu, komad pite od sira s jogurtom, tanjur za 2 osobe s prilogom, pomfrit, šapsku salatu, tufahiju i 0,1 dl vina ili 0,3 dl bezalkoholnog pića. Ponuda vrijedi za 2 osobe.
  • U poklon-paketu Ekstravagantna večera dobivate tarhana juhu, tanjur za 2 osobe s prilogom, tulumbo i 0,1 dcl vina ili 0,3 dcl bezalkoholnog pića. Ponuda vrijedi za 4 osobe.

 

Korisni savjeti:

  • Molimo vas da restoran prethodno obavijestite o postojanju eventualnih alergija.
  • Prije posjeta, u slučaju veganstva ili vegetarijanstva, provjerite jelovnik.
  • Ponudu je potrebno rezervirati 2 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona.
klima
parking
restoran
terasa
vinska karta
wi-fi
Žar
Juha tarhana, tanjur s prilogom i tulumba
0,1dl vina ILI 0,3dl bezalkoholnog pića
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Juha tarhana, tanjur s prilogom i tulumba
0,1dl vina ILI 0,3dl bezalkoholnog pića
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

44,99

Juha tarhana, pita od sira s jogurtom, tanjur s prilogom, pomfrit, šopska salata i tufahija
Tanjur za 2 osobe s prilogom + salata + tulumba + 0,1dl vina ili 0,3dl soka
Vrijedi za 2 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

64,99

Juha tarhana, 2x tanjur s prilogom i tulumba
0,1dl vina ILI 0,3dl bezalkoholnog pića
Vrijedi za 4 osobe
Rezervacija 2 dana unaprijed

89,99

Pretplatite se