Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana! Isporuka isti dan za područje Grada Zagreba!

Studio Hara

Priuštite si ugodan tretman lica

Hara je yoga, massage & organic beauty studio smješten u samom centru Zagreba! Posljednjih 5 godina djelujemo sa željom da stvorimo toplu atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće, uživati u našoj ponudi masaža, beauty tretmana i vježbati yogu pod vodstvom certificiranih terapeuta i učitelja. Naglasak našeg rada je na visokoprofesionalnoj usluzi, individualnom pristupu i brizi za svakog klijenta. Naš tim se sastoji od educiranih terapeuta koji svoj posao žive i rade 10, 15, 20 godina.
Vodnikova 17, 10000 Zagreb
01 457 2288
Više o ponudi

U Hari tretmanima lica daju posebnu važnost. Analizom kože, prije samog tretmana, utvrđuju tip i trenutno stanje na površini i u dubljim slojevima, nakon čega izrađuju vlastitu 100% prirodnu kozmetiku, koristeći isključivo hladno prešana biljna ulja, certificirane hidrolate i najfinija eterična ulja. Proizvode rade na dnevnoj bazi, za svaki tretman posebno, te na taj naćin održavaju njihovu maksimalnu svježinu.

Poznata od davnina u mnogim kulturama, masaža se oduvijek koristila u terapijske svrhe i bila jedan od alata koji pomaže u očuvanju zdravlja. Današnji način života i užurbanost uvelike utječe na opče stanje pojedinca,a da bi sačuvali balans duha i tijela, masaža je svakako dobar izbor.

Prate tradicionalan put ashtanga vinyasa yoge, pa su tako njihovi satovi spoj fizičkih položaja (asana), tehnika disanja (pranajama) i tehnika jogijskog opuštanja (yoga nidra).

 

Što dobivate u poklonpaketu?

  • U poklon-paketu Njega u spa-centru dobivate Quick Hara facial treatment (45-60min). Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Masaža i wellness dobivate DeLight hand ritual i Japansku manikuru. Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate Hara skin test kože lica, Holistic Hara facial treatment, Facial cupping therapy, bojanje obrva i/ili trepavica. Vrijedi za jednu osobu.
  • U poklon-paketu Harmonija ljepote dobivate private yoga class, Coconut body ritual ili warm choco body ritual. Vrijedi za dvije osobe.

Korisni savjeti:

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 h prije masaže te pretjerano izlaganje suncu prije kozmetičkih tretmana.
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
masaža
parking
sauna
wi-fi
Quick Hara facial treatment 45-60min
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

185.00Kn

Nutritious hand ritual
Japanska manikura
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

299.00Kn

Hara skin test kože lica
Holistic Hara facial treatment
Facial cupping therapy
Bojanje obrva i/ili trepavica
Vrijedi za jednu osobu
Rezervacija 4 dana unaprijed

599.00Kn

Private yoga class
Coconut body ritual ili warm choco body ritual
Vrijedi za dvije osobe
Rezervacija 4 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se