Smart partner

Terrible Creations, Zagreb

Neponovljivo iskustvo igara s uživljavanjem u uloge

Tim Terrible Creations omogućit će vam iskustvo igre s uživljavanjem u uloge i zabavu kakvu nikada niste doživjeli! Riječ je o igrama koje pripadaju rodu LARP igara, što je skraćenica za Live Action Role Playing, odnosno igranje uloga uživo. Igre se odvijaju u realnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima, kao da ste zakoračili u filmsku scenu ili ušli u kazališnu predstavu. Njihove su igre savršene za team building, rođendanski poklon i brojne druge društvene prilike s obitelji, prijateljima ili kolegama.
Ulica Charlesa Darwina 10, 10000 Zagreb
01 4572 288
Više o ponudi

Terrible Creations kreativni je kolektiv dizajnera igra s uživljavanjem u uloge koji kao tim djeluje od 2014. godine. Njihove su igre poslužile kao team building i incentive program, kao rođendanski poklon i uvod u brojne nezaboravne večeri!

Riječ je o igrama koje pripadaju rodu LARP igara, što je skraćenica za Live Action Role Playing, odnosno igranje uloga uživo. Igre se odvijaju u realnom vremenu i prostoru, uživo, u neposrednoj interakciji s drugim igračima, kao da ste zakoračili u filmsku scenu ili ušli u kazališnu predstavu.

Igre se organiziraju i vode za pojedince, tvrtke, institucije, djecu i odrasle, na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u igraonici u Zagrebu, ali i na brojnim lokacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, u učionicama, dvoranama, hotelima, kafićima, utvrdama i dvorcima. Jednom prilikom igru su vodili čak i u vlaku.

Igre su prilagođene i početnicima, a sve potrebno za igru korisnici će dobiti unaprijed. Organizatori će im objasniti pravila igre, kao i pravila ponašanja, odgovoriti na sva pitanja te obaviti razgovor jedan-na-jedan sa svakim igračem kako bi sve proteklo na najbolji mogući način. Odvažite se na avanturu života i odigrajte igru s timom Terrible Creations!

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate LARP igru Seoba naroda (žanr: fantastika, trajanje: 2 h). Ponuda vrijedi za 3 do 5 osoba.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate LARP igru Osmo čudo svijeta (žanr: povijesni, trajanje: 2 h). Ponuda vrijedi za 6 do 10 osoba.
  • U poklon-paketu XXL Extreme dobivate LARP igru Zatočeni (žanr: moderni triler, trajanje: 2 h). Ponuda vrijedi za 6 do 9 osoba.

Korisni savjeti:

  • Ponudu je potrebno rezervirati najmanje 7 dana unaprijed.
  • Termin možete rezervirati putem telefona ili e-maila.
animacija
djeca
grupne aktivnosti
klima
skupine
LARP igra Seoba naroda
Žanr: fantastika, trajanje: 2 h
Vrijedi za 3 do 5 osoba
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

LARP igra Osmo čudo svijeta
Žanr: povijesni, trajanje: 2 h
Vrijedi za 6 do 10 osoba
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

LARP igra Zatočeni
Žanr: moderni triler, trajanje: 2 h
Vrijedi za 6 do 9 osoba
Rezervacija 7 dana unaprijed

989.00Kn

Pretplatite se