Ekspres dostava - Svi naručeni pokloni do 12:00 sati bit će poslani istog radnog dana!
SPAR AKCIJA

Thai masaža NAlthaea bodywork

Tajlandska masaža za duboku opuštenost i smirenost

Thai masaža ili na tajlandskom Nuad Boran što u prijevodu znači drevna masaža, sastavni je dio tradicionalne tajlandske medicine uz fitoterapiju , te duhovno i psihološko iscjeljivanje. Tijekom tretmana koriste se različite tehnike pritiskanja, istezanja i ljuljanja, te se primatelja dovodi u položaje slične yoga asanama. Na taj se način postiže trenutni osjećaj duboke opuštenosti, razgibanosti i smirenosti.
Više o ponudi

Thai masaža ili na tajlandskom Nuad Boran što u prijevodu znači drevna masaža, sastavni  je dio tradicionalne tajlandske medicine uz fitoterapiju , te duhovno i psihološko iscjeljivanje. Tijekom tretmana, koji traje i do 2 sata, koriste se različite tehnike pritiskanja, istezanja i ljuljanja, te se primatelja dovodi u položaje slične yoga asanama. Radi se o holističkom tretmanu koji djeluje na sve razine postojanja (fizičku, emotivnu, mentalnu te energetsku/duhovnu). Na taj se način postiže trenutni osjećaj duboke opuštenosti, razgibanosti i smirenosti.

Što dobivate u poklon-paketu?

  • U poklon-paketu Masaža i Wellness dobivate tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Oaza zdravlja i ljepote dobivate dva puta tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja. Ponuda vrijedi za 1 osobu.
  • U poklon paketu Harmonija ljepote dobivate tri puta tajlandsku Thai masažu (90 min) i poklon iznenađenja ili dva puta Thai masažu (120 min) te dubinsku masažu psoasa.

Korisni savjeti: 

  • Izbjegavajte obilne obroke 2 sata prije masaže
  • Prije masaže savjetujte se o mogućim zdravstvenim problemima, ozljedama, alergijama ili bolovima s maserom ili aromaterapeutom.
  • Ponuda se mora rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
  • Svoj termin možete rezervirati telefonski ili e-mailom.
masaža
wellness
Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

299.00Kn

2x Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

599.00Kn

3x Thai masaža 90 minuta
Poklon iznenađenja
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

2x Thai masaža 120 minuta
Dubinski rad na psoasu
Vrijedi za 1 osobu
Rezervacija 3 dana unaprijed

989.00Kn

PODIJELITE SREĆU NAPRIJED

selectbox zapestnice

Želim primati obavijesti

Pretplatite se